Με το καλό... κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Σε πρώτη φάση είχε τεθεί εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο μεγάλο ραντεβού της Δευτέρας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ωστόσο, το πρόβλημα με το οποίο επέστρεψε ο Βοζίνια από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου δεν θα τον κρατήσει εκτός μόνο από το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Ως γνωστόν, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Καποβερντινός κίπερ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που προέκυψε στο διάστημα της απουσίας του για τον αγώνα του Πράσινου Ακρωτηρίου κόντρα στο Λεσότο

για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής έδειξαν ότι υπέστη βαριάς μορφής θλάση, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι πέραν της αναμέτρησης με την Ανόρθωση, ο Βοζίνια θα χάσει και τα ματς για την τέταρτη και πέμπτη αγωνιστική κόντρα σε Πάφο (εκτός) και Αλκή (εντός) αντίστοιχα. Μέχρι τον αγώνα της έκτης στροφής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ θα μεσολαβήσει νέο μπρέικ για παιχνίδια εθνικών ομάδων και βάσει των εκτιμήσεων για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτεί, ο βασικός κίπερ της ΑΕΛ θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση στην αναμέτρηση του ΓΣΠ.

Η ατυχία του ενός αποτελεί ευκαιρία για κάποιον άλλο, ωστόσο. Ο Πάτρικ Πρότσεκ θα κληθεί να καλύψει το κενό του Βοζίνια ντεμπουτάροντας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και παίζοντας, βάσει των εκτιμήσεων, σε τουλάχιστον ακόμα δύο ματς κι έχει ενώπιόν του την πρόκληση και το κίνητρο να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον έχει στο μυαλό του για περισσότερα πράγματα αντί απλώς ως ρεζέρβα για τα «ρεπό» του Καποβερντινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα