Με το δεξί ο Απόλλωνας... χατ τρικ ο Super Πίττας!

Σ` ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο Απόλλωνας μπήκε με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις επικρατώντας με 4-2 απέναντι στον Εθνικό Άχνας. MVP του παιχνιδιού ήταν σαφώς ο Ιωάννης Πίττας με το χατ τρικ που πέτυχε, ενώ λίγο πριν την έναρξη είχε τιμηθεί ο αρχηγός των Λεμεσιανών, Χάμπος Κυριάκου.

Σ` ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, 6 γκολ, 2 χρήσεις VAR και 1 χατ τρικ ο Απόλλωνας μπήκε με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις επικρατώντας με 4-2 απέναντι

στον Εθνικό Άχνας. MVP του παιχνιδιού ήταν σαφώς ο Ιωάννης Πίττας με το χατ τρικ που πέτυχε, ενώ λίγο πριν την έναρξη είχε τιμηθεί ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου.

Η εξέλιξη:

Ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ με πέναλτι αλά Πανένκα, του Μάριου Ηλία. Στην προηγούμενη φάση η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χάμπου Κυριάκου και ο Χριστοφή μέδω της βοήθειας του VAR καταλόγισε το πέναλτι.

Στη συνέχεια, οι γαλανόλευκοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με μακρινό σουτ του Ζράντι στο 33`, όπως το είχε κάνει κόντρα στην Ζίλινα. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με τον Πίττα, ύστερα από λάθος του Μπογκαντίνοφ στο 42`.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μάριος Ηλία με κεφαλιά ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στη συνέχεια δεν είχαμε καλές ευκαιρίες. Ο ρυθμός έπεσε, όμως οι φιλοξενούμενοι σε ανύποπτη στιγμή βρήκαν ευκαιρία και σκόραραν με κεφαλιά του Φόλμπρεχτ εντός της μικρής περιοχής στο 64’.

Από εκείνο το σημείο ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία της κατοχής, είχε την μπάλα στη δική του πλευρά όμως γκολ δεν έβρισκε.

Όλα αυτά μέχρι το 79’ όταν ο Θωμάς Ιωάννου ανέτρεψε τον Ψύχα, αρχικά ο Χριστοφή είπε «παίζεται» όμως μετά από παρέμβαση του VAR υπέδειξε την παράβαση. Ο Πίττας με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 3-2 και όλοι το πανηγύρισαν έντονα.

Μέχρι το φινάλε το μόνο που άλλαξε ήταν το 3ο προσωπικό γκολ του Πίττα αφού στο 90’ έπιασε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, κέρδισε τον Μπογκατίνοφ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-2).

Έτσι οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν με νίκη τον φετινό μαραθώνιο, ο Εθνικός έμεινε στην υπερπροσπάθεια που έκανε και πλέον αμφότερες οι ομάδες κοιτούν τη συνέχεια και την προσπάθεια για βελτίωση μετά τη διακοπή.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Χαμάς (89' Μαλεκκίδης), Ρομπέρζ, Κατελάρης, Χάμπος, Ίλιεφ (Τζουμ 66'), Ζράντι (89' Ίντζια), Κολ (Ψύχας 75'), Πίττας, Νταμπό (Γιάνγκα 75')

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Περατικός, Ταράσοφ, Ιωάννου, Γκόρουπετς, Ντόλεζαλ, Αμπντουλάγιεφ (Κ. Ηλία 66'), Κουντόμπιακ, Ζάκπα, Φόλπρεχτ (Φλοριάν 73'), M.Ηλία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλωνας, Super Πίττας,apollonas, Super pittas