ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψης του γυναικοκτόνου στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη στις 8 το βράδυ περίπου ο Γεωργιανός ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι, κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στην σύλληψη

του φερόμενου ως δράστη.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψης του γυναικοκτόνου

Τη σκότωσε μέσα στο διαμέρισμά της και έφυγε

Η σορός της άτυχης 56χρονης βρέθηκε σε διαμέρισμα ημιώροφου, επί της οδού Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ως δράστης της άγριας δολοφονίας θεωρήθηκε εξαρχής ο σύντροφός της, με καταγωγή επίσης από την Γεωργία.

Η αστυνομία βρέθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι. Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το σημείο παραμένει αποκλεισμένο, ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονται αστυνομικοί της Σήμανσης που ερευνούν τους χώρους.

Γείτονες είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.

"Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις"

Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι μαρτυρίες των περίοικων, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

Νεαρός γείτονας που μένει κοντά στο διαμέρισμα δήλωσε ότι άκουσε φωνές, με την γυναίκα να εκλιπαρεί τον φερόμενο ως δράστη να μην την σκοτώσει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος άκουσε το θύμα να λέει στα γεωργιανά "σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις". Λίγα λεπτά αργότερα, την άκουσε να βαριανασαίνει. Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα. Όπως ανέφερε ο νεαρός, το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί.

Όπως τόνισε φίλη της δολοφονημένης γυναίκας στη Voria.gr, η 56χρονη έμενε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσε σχέση με τον φερόμενο δράστη, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση και του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Συχνά ακουγόταν φασαρία στην γειτονιά πρόσθεσε, με αποτέλεσμα να καλέσουν δυο – τρεις φορές την αστυνομία. Η ίδια ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης έπινε και έβριζε, ενώ ανέφερε πως δούλευε σε οικοδομές.

Σύμφωνα με την θεία του θύματος, που μένει στην περιοχή, ο φερόμενος δράστης αντιμετώπιζε θέμα αλκοολισμού και είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην άτυχη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

Keywords
Τυχαία Θέματα