Με το αριστερό ο ΑΠΟΕΛ

Με το… αριστερό μπήκε ο ΑΠΟΕΛ στον Α’ Όμιλο του Main Round του UEFA Futsal Cup καθώς ηττήθηκε 1-5 από τους Georgians Tbilisi, στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», μπροστά σε περίπου 500 θεατές. Επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή (02/10 – 20:30) με την Kremlin, όπου ο ΑΠΟΕΛ

πρέπει να κερδίσει για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Χριστοδούλου (8’), ωστόσο, η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Οι Γεωργιανοί ισοφάρισαν στο 13’ από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ. Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου, καθώς το κράτησε ο Ευριπίδου με δύο μεγάλες επεμβάσεις στο 19’. Οι Georgians προηγήθηκαν στο 24’ και έκαναν το 1-3 στο 34’, ενώ έβαλαν άλλα δύο γκολ στο τελευταίο 3λεπτο, όταν ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε με flying goalkeeper.

Καθοριστικά για τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία έξι λεπτά του α’ ημιχρόνου και τα τελευταία εννιά του β’ ημιχρόνου, όταν οι Γεωργιανοί έπαιζαν χρεωμένοι με πέντε φάουλ , χρειαζόταν άλλο ένα για να δοθεί πέναλτι, όμως δεν κερδήθηκε.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Τζόνι και Ευριπίδου που αν δεχθούν κάρτα στο επόμενο παιχνίδι, θα χάσουν το τελευταίο ματς του Ομίλου.

Εκτός αγώνας έμεινε ο αρχηγός Αλεξίου, που εκτίοντας ποινή αποκλεισμό μιας αγωνιστικής για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον τελευταίο περσινό αγώνα του Main Round, στην Ουγγαρία.

ΑΠΟΕΛ (Τ. Χρυσοστόμου): Ευριπίδου, Τζόνι, Λέο, Κουλουμπρής, Χριστοδούλου, Βίτορ, Χεσούς, Κυπριανού (Τ), Ροδόλφο, Ιακώβου, Στυλιανού, Ιωάννου, Κόνιαλης (Τ)

- Εκτός έμειναν και οι Χριστοδούλου - Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα