Με το ακουστικό στο χέρι οι οδηγοί ΟΣΥΠΑ -Κρίσιμη μέρα για απεργία

Σε κατάσταση αναμονής τελούν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ, αφού η σημερινή μέρα κρίνεται ως κρίσιμη για να βρεθεί η χρυσή τομή σε ό,τι αφορά το πρόβλημα με τη μισθοδοσία τους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των οδηγών, τελούν σε κατάσταση αναμονής.

«Εμάς, αν μας πάρουν ακόμα και τώρα τηλέφωνο και μας πουν ότι ο μισθός καταβλήθηκε, θα πάρουμε αμέσως τα τιμόνια. Το μόνο που ζητούμε είναι η καταβολή του μισθού του Νοεμβρίου, ενώ μέχρι τις 15-17 πρέπει να καταβληθεί και ο 13ος μισθός», είπε ο Χρίστος Ευαγγέλου μιλώντας στο Sigmalive.

Στο

Υπουργείο Συγκοινωνιών γίνονται σήμερα διαβουλεύσεις, σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποφευχθεί η αυριανή κάθοδος των οδηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, ως μορφή διαμαρτυρίας.

Η επ’ αόριστον απεργία, που άρχισε την Παρασκευή, συνεχίζεται και σήμερα, αφού μέχρι στιγμής δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη στο θέμα της εργατικής διαφοράς μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών και εταιρείας.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» ο κ. Ευαγγέλου είπε ότι έχουν ενημέρωση - και καταγγέλλουν - ότι στο Υπουργείο ψάχνουν από το πρωί απεργοσπάστες, κάτι που ασφαλώς δεν επιβεβαιώνεται από το αρμόδιο Υπουργείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα