Με την ομάδα Νέων η Τζένοα... ελέω κορωνοϊού

Ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα παραδέχτηκε πως οι ροσομπλού θα πρέπει να ταξιδέψουν με την ομάδα Νέων για τον αγώνα με την Βερόνα λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού και κάλεσε από την κυβέρνηση να βάλει άπαντες σε φούσκα για 4-5 μήνες.

Η κατάσταση στην Τζένοα είναι απελπιστική σε υγειονομικό επίπεδο με 17 παίκτες των γκριφόνι να παραμένουν θετικοί στον κορονοϊό και το γεγονός αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα των ανθρώπων του συλλόγου, με τον αθλητικό διευθυντή Ντανιέλε Φατζάνο να τονίζει πως δεν προστατεύεται ούτε η υγεία ούτε η κανονικότητα του
πρωταθλήματος και να αποκαλύπτει πως η Τζένοα θα αναγκαστεί να ταξιδέψει με την ομάδα Νέων στην Βερόνα για το ματς της 18ης Οκτωβρίου για την Serie A.

"Θα πάμε με την ομάδα Νέων στην Βερόνα για το ματς με την τοπική ομάδα, δεν προστατεύεται ούτε η υγεία ούτε οι κανονισμοί του πρωταθλήματος.

Πήγαμε στην Νάπολη για να παίξουμε. Ο κανονισμός της FIFA και της UEFA δεν λέει πως οι παίκτες που βγαίνουν αρνητικοί οφείλουν να κάνουν προπόνηση και οι τοπικές υγειονομικές αρχές μας μπλόκαραν και δεν μας άφησαν να προπονηθούμε.

Για να πάρουμε την απόφαση να μην πάμε στο Τορίνο, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη. Η Νάπολι περίμενε μισή ώρα. Δεν έχω πρόβλημα με την Νάπολι αλλά το ποδόσφαιρο θα πρέπει να είναι το ίδιο για όλους", ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής των ροσομπλού και πρόσθεσε:

"Εαν πουν ναι, θα πρέπει να πάω να παίξω. Στην Νάπολι δεν μπορούσε να μας εγγυηθεί κάποιος ότι θα παίρναμε τα αποτελέσματα νωρίς την Κυριακή και μας πήραν δείγματα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Πηγαίνουμε στην Βερόνα με την ομάδα Νέων. Περνούν οι ημέρες και δεν παίρνει κανείς απόφαση. Δεν μας προστατεύει κανείς. Βάλτε μας σε μία φούσκα για τέσσερις με πέντε μήνες.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τώρα θυσίες αλλά αν αυτό το έλεγαν προηγουμένως, θα γινόταν εξέγερση".

Keywords
Τυχαία Θέματα