Όταν ο Κένεντι και ο Νίξον έκαναν ντιμπέιτ 3.000 μίλια μακριά ο ένας από τον άλλον

17:23 8/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ήταν 1960 όταν ο γερουσιαστής και υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και επίσης υποψήφιος Πρόεδρος, Ρίτσαρντ Νίξον έκαναν το τρίτο τους ντιμπέιτ με τους δυο να είναι 3.000 μίλια μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σήμερα η Επιτροπή για τα Προεδρικά ντιμπέιτ, ανακοίνωσε ότι λόγω της προσβολής του προέδρου Τραμπ από κορονοϊό το δεύτερο ντιμπέιτ θα γίνει διαδικτυακά για την ασφάλεια

όλων. Ο Τραμπ το απέρριψε.

Όπως αποκαλύπτει το CNN δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ντιμπέιτ γίνεται με τους υποψηφίους να είναι ο ένας στην μια άκρη των ΗΠΑ και ο άλλος στην άλλην. 

Click4More Στον αέρα το δεύτερο ντιμπέιτ – Ο Τραμπ δεν δέχεται να είναι διαδικτυακό

Το τρίτο ντιμπέιτ ανάμεσα σε Κένεντι και Νίξον και με την τεχνολογία να μην έχει εξελιχθεί όπως σήμερα, έγινε ενώ τότε ο Νίξον ήταν στο Λος Άντζελες και ο Κένεντι στη Νέα Υόρκη.

«Οι δυο υποψήφιοι δεν θα είναι στο ίδιο στούντιο», δήλωνε ο συντονιστής του ντιμπέιτ Bill Shadel στην έναρξη της αναμέτρησης. «Στη Νέα Υόρκη, ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζον Φ. Κένεντι. Σε απόσταση 3.000 μιλίων στο στούντιο στο Λος Άντζελες, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ρίτσαρντ Νίξον».

To άρθρο Όταν ο Κένεντι και ο Νίξον έκαναν ντιμπέιτ 3.000 μίλια μακριά ο ένας από τον άλλον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα