Με τεσσάρα η πρώτη νίκη της Πάφου στα play-off!

Η Πάφος πανηγύρισε σήμερα την πρώτη της νίκη στα play-off, επικρατώντας με 4-0 της ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’, με τον Αμπντουραχίμι να εκμεταλλεύεται την ωραία κάθετη πάσα του Βαλακάρι στη πλάτη της άμυνας, και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Στο 23’ η Πάφος και πάλι με δράστη τον Αμπντουραχίμι διπλασίασε το προβάδισμά της. Μετά από λάθος του Μιλίτσεβιτς στο κέντρο του γηπέδου, ο οποίος με ένα αδύναμο γύρισμα πίσω στον Πίριτς δεν

υπολόγισε τον ταχύτατο Ζάιρο με τον τελευταίο να προλαβαίνει τη μπάλα και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του ο οποίος σε κενή εστία έγραψε εύκολα το 2-0.

Στο 37’ το σουτ του Γκαρσία βρήκε το κεφάλι του Χότσκο με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ίβουσιτς προτού καταλήξει εκτός.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με περισσότερη διάθεση να απειλήσουν, έχοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 56’ όταν το ανάποδο του Γκρόμοφ πέρασε λίγο έξω. 

Στη συνέχεια η Πάφος δε δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το προβάδισμά της, το οποίο διεύρυνε στο 88’ με τον Τάνκοβιτς να διαμορφώνει το 3-0, ενώ διαστάσεις στη νίκη των γαλάζιων έδωσε ο Κανέ που έγραψε το τελικό 4-0.

Η Πάφος επέστρεψε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ παραμένει τρίτη με 58.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφου, #45off,pafou, #45off