Με Πρίγιοβιτς στον δρόμο για τα αστέρια

Με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ πέτυχε ιστορικό διπλό (0-3) στη Λεωφόρο μετά από 16,5 χρόνια και "σφράγισε" τα προκριματικά του Champions League. Μαχητικός ο Παναθηναϊκός, "φωνάζει" για φάουλ στο 0-2.



Μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν είχαν υποσχεθεί

οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και αποδεικνύονται (μέχρι τώρα τουλάχιστον) συνεπείς σ’ αυτή τη δέσμευση. Έχοντας την τύχη (δοκάρι Δώνη) και σούπερ Πασχαλάκη στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στην αρχή του αγώνα και στην… ασίστ του Τζήλου στη φάση του 0-1, αλλά δεδομένη ποιότητα στην γραμμή κρούσης που εκφράστηκε με την εμφατική παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και την υποστήριξη των Μπίσεσβαρ, Πέλκα (κατά διαστήματα) στον Σέρβο, ο Δικέφαλος πέτυχε ένα ιστορικό διπλό με 3-0 στην Λεωφόρο (το πρώτο μετά από το 1-2 τον Δεκέμβριο του 2001 και παράλληλα την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από εκείνη στο ΟΑΚΑ το 2012) και "σφράγισε" την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει δίκαια για φάουλ του Πέλκα στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών στο παιχνίδι (Λουντ και Κουρμπέλης) και αυτό που κρατά είναι η συνολικά καλή παρουσία του και το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν οι Κάτσε και Μυστακίδης.
ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε πολλές επιλογές και χρησιμοποίησε ξανά το σύστημα 4-4-2. Ο Βλαχοδήμος ήταν στην εστία, οι Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος ξεκίνησαν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Οι Τζανδάρης και Κάτσε ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, ενώ οι Λουντ και Μουνιέ κινούνταν στα άκρα της επίθεσης. Το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Δώνης και Λουτσιάνο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1, όπως συνηθίζει. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά ξεκίνησαν οι: Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας αποτελούσαν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Πέλκας ήταν σε ρόλο επιτελικού χαφ και κρυφού φορ. Μπίσεσβαρ και Μακ κινούνταν στα άκρα, ενώ ο Πρίγιοβιτς ήταν στην κορυφή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Bλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (63' Μολίνς), Μουνιέ, Λουντ (17' λ.τ. Μυστακίδης λ.τ.), Λουτσιάνο, Κουρμπέλης (85' λ.τυ Οικονόμου), Τζανδάρης, Κολοβέτσιος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (74' Λημνιός), Μπίσεσβαρ (82' Σάχοβ), Μακ (69' Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα