Με ποτό στο τιμόνι οδηγοί σε Αμμ/στο και Λεμεσό

Τραυματισμοί και υλικές ζημιές ήταν τα αποτελέσματα δύο τροχαίων συγκρούσεων που συνέβησαν χθες, στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λεμεσού. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ατυχημάτων, η αιτία πρόκλησης τους, που φέρεται να ήταν και πάλι, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Πρώτη χρονικά συνέβη η σύγκρουση στη Λεμεσό. Γύρω στις 9.15 το πρωί. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, στη λεωφόρο Μακαρίου, αφού σύμφωνα με μαρτυρία παραβίασε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη, συγκρούστηκε αρχικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε

29χρονη και στη συνέχεια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονη.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός των δύο γυναικών, οι οποίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και σε ιδιωτική κλινική αντίστοιχα, για προληπτικούς λόγους.

Ο 31χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 93μg%, αντί 22μg%, που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Ακολούθως συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το δεύτερο ατύχημα συνέβη γύρω στις 6.50μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος κάτοικος Λευκωσίας, κάτω από συνθήκες συγκρούστηκε με προπορευόμενο του αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονος. Από τη σύγκρουση, το όχημα του 53χρονου, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο του όχημα, το οποίο οδηγούσε 26χρονος, ενώ το όχημα του 51χρονου, αφού παρέκκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα το οποίο απέκοψε, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο 51χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Ο 51χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 129μg% αντί 22μg%.

Σε μια άλλη εξέλιξη, γύρω στις 7.05μ.μ. χθες, μέλη του Αστυνομικού Σταθμό Ζυγίου, που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο 44χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με την ένδειξη να σταματά στο 162μg%! Ακολούθως οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, για τελική εξέταση αλκοόλης, όπου όμως δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα