Ένας διαγωνισμός πολλές ευκαιρίες!

Από τις 22 Αυγούστου έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2016 μπορείς να πάρεις μέρος σε έναν ακόμα διαγωνισμό με την υπογραφή του Sigmalive σε συνεργασία με τo Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Το Πανεπιστήμιο UClan Cyprus λειτουργεί κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του UCLan

Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ταυτόχρονα ελέγχεται ακαδημαϊκά και λειτουργικά από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η μοναδική αυτή συνέργεια οδηγεί στο γεγονός ότι απονέμονται διπλά πτυχία με αυτόματη ταυτόχρονη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς.

Τώρα το Sigmalive δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε:

4 Υποτροφίες*, αξίας €4,975 η κάθε μία

2 Τablets Lenovo Α7

Οι υποτροφίες ισχύουν για όλα τα προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, για εγγραφές είτε τον Οκτώβριο 2016 ή τον Ιανουάριο 2017, και υπολογίζονται στα αρχικά δίδακτρα σπουδών του κάθε φοιτητή.

Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κάνε τον κόσμο δικό σου σήμερα!

*Ενημερωτικά οι επιτυχόντες που θα κερδίσουν τις υποτροφίες θα πρέπει να πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια εισαγωγής του Πανεπιστημίου αλλά και να ολοκληρώσουν με επιτυχία προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί από ειδική επιτροπή του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Οι συγκεκριμένες υποτροφίες μπορούν να διατηρηθούν και για τα επόμενα χρόνια σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δεδομένου ότι θα επιτευχθεί η απαιτούμενη ακαδημαϊκή επίδοση.

Τηλέφωνο: 24 69 40 00

Email: [email protected], [email protected]

Website: www.uclancyprus.ac.cy

Facebook: https://www.facebook.com/UCLanCyprus/

Twitter: https://twitter.com/uclancyprus

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/uclan-cyprus?trk=cp_followed_name_uclan-cyprus

YouTube: https://www.youtube.com/user/UCLanCyprus

Instagram: https://www.instagram.com/uclancyprus/

VK: https://vk.com/uclancyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα