Με Γιαννιώτα στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Είκοσι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μαζί με αυτούς και ο Κασάμι που επέστρεψε από τη Νότιγχαμ, θα μπουν στο αεροπλάνο αύριο το πρωί με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του πρωταθλητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τους παίκτες που βρέθηκαν αυτό το διήμερο στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, εξαιρουμένων των διεθνών Φορτούνη, Καπίνο, Ανδρούτσου,

Μανθάτη, Ρέτσου και Ελαμπντελαουΐ, οι οποίοι θα βρεθούν στο αυστριακό προπονητικό κέντρο στις 20 Ιουνίου.

Οι Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσφαριφάρντ θα ξεκινήσουν προπονήσεις στην Ελλάδα και θα ενσωματωθούν στην αποστολή στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, στο Βέλγιο. Οι είκοσι παίκτες που θα ταξιδέψουν αύριο για την Αυστρία είναι οι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι και Κασάμι.

Στο διάστημα προετοιμασίας τους στην Αυστρία οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τη Βάτενς στο Στας, στις 23 Ιουνίου και τη Λουντογκόρετς στο Γένμπαχ, τρεις ημέρες αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα