LIVE: Φλόρα Ταλίν - Ομόνοια 0-1

Στις 19:00 σήμερα έρχονται αντιμέτωπες Φλόρα Ταλίν και Ομόνοια στην Εσθονία, για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές Κύπρου θέλουν να αξιοποιήσουν το σκορ του πρώτου αγώνα στον οποίο επικράτησαν με 1-0 και να «τελειώσουν» την υπόθεση πρόκριση. Ναι μεν έχουν το πάνω χέρι, όμως οι Εσθονοί θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα παίζοντας στην έδρα τους, αφού θέλουν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες από το δυναμικό της Ομόνοιας (Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Κούσουλος) αλλά

και την κούραση, η οποία φάνηκε να επηρεάζει την απόδοση των πρασίνων στον πρώτο αγώνα. 

Η ομάδα της Λευκωσίας, εάν περάσει σήμερα επιτυχώς από το εμπόδιο της Φλόρα, κάτι που μπορεί να γίνει είτε με νίκη είτε με ισοπαλία, τότε θα συνεχίσει στα play-off  της διοργάνωσης όπου την περιμένει η Βέλγικη Royal Antwerp, ενώ θα έχει ήδη εξασφαλίσει και μια θέση στους ομίλους του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ. Αντιθέτως, εάν οι πράσινοι αποκλειστούν σήμερα από το Γιουρόπα Λιγκ, τότε θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Σάμροκ Ρόβερς-Τέουτα για τα play-off του Κόνφερενς Λιγκ.

Η εντεκάδα της Φλόρα: Ίγκονεν, Λίλαντερ, Καλάστε, Κουσκ, Πουργκ, Ογιάμα, Μίλερ, Βασίλιεφ, Πουμ, Ζενιόφ, Σάπινεν.

Η εντεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο, Σεχού, Μιξ, Γκόμεθ, Λοϊζου, Τζιωνής, Μποτεάκ, Τσέποβιτς (αντικαταστάθηκε τελευταία στιγμή από τον Κακουλή λόγω τραυματισμού στο ζέσταμα).

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ, με βοηθούς τους Μπράνισλαβ Χάνκο και Γιαν Πόζορ. Τέταρτος ο Πίτερ Κράλοβιτς.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα