Με δέκα παίκτες η ΑΕΚ 2-0 τον Πανιώνιο

Με δυο γκολ του Πέκχαρτ, που ήρθε από τον πάγκο ως αλλαγή, η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο, παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό.



Αν πριν από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μπορούσε ο Γκουστάβο Πογέτ να βγάλει πιθανό σενάριο για τον τρόπο που θα μπορούσε να κερδίσει τον Πανιώνιο, αυτό που τελικά έγινε για να φτάσει η ΑΕΚ

στο 2-0, δεν επρόκειτο επουδενί να το σκεφτεί. Σ’ ένα ματς που η Ένωση έδειχνε εγκλωβισμένη, που έμεινε με δέκα παίκτες, τελικά κατάφερε να το κερδίσει και μάλιστα με δυο γκολ ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε από τον πάγκο.

Ο Τόμας Πέκχαρτ μπήκε αλλαγή και σκόραρε δις, ο Έλντερ Μπαρμπόζα μπήκε επίσης αλλαγή και έδωσε δυο ασίστ και η ΑΕΚ βρήκε τρόπο να ρίξει στο καναβάτσο, έστω και με δέκα παίκτες, έναν Πανιώνιο που για 68 λεπτά ήταν υποδειγματικά οργανωμένος και διαβασμένος.

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Κορδέρο, Γιόχανσον, Μπουονανότε (74’ Λαμπρόπουλος), Βάργκας (67’ Πέκχαρτ), Αραβίδης (68’ Μπαρμπόζα), Μάνταλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης):Διούδης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος (79’ Βιγιάλμπα), Σιώπης, Καθάριος (68’ Καραμάνος), Μπακασέτας, Μασούρας (75’ Μπαργκάν), Ανσαριφάρντ

Keywords
Τυχαία Θέματα