ΑΠΟΕΛ: Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη ( Όλα είναι πιθανά)

Είναι φανερό πλέον ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη προς τον Τιμούρ Κετσπάγια στον ΑΠΟΕΛ. Η κριτική που του γίνεται είναι έντονη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά κατά πόσο θα τεθεί θέμα αν θα συνεχίσει στον Αρχάγγελο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν αποκλείεται το γεγονός να διακοπεί η συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια, αφού όλα είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινί . Οι εμμονές που παρουσιάζει σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και το γεγονός

ότι πεισματικά δεν δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές που πιθανό να βοηθούσαν, κυρίως μεσοεπιθετικά. Αναφερόμαστε φυσικά στους Στίλιτς, Αλωνεύτη , Χαραλαμπίδη. Περίμεναν από τον Τιμούρ Κετσπαγια ότι θα το έπραττε στο Αντώνης Παπαδόπουλος όταν ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το αποκορύφωμα είναι το γεγονός ότι ποντάρει επιθετικά στον Πιατκόφσκι που επαναλαμβάνουμε ότι ακόμη να βρει τον ρυθμό του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο . Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μπορούσε να έκανε κάτι διαφορετικό. Να ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή , με ποδοσφαιριστές που διψούν για μπάλα και που δεν έχουν να αποδείξουν κάτι για την αξία τους. Όμως όπως φάνηκε δεν τους υπολογίζει καν και αυτό είναι άξιο απορίας. Γιατί δεν το θέλει και γιατί δεν πράττει, τα αυτονόητα; Σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα ή για πείσματα . Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να επιμένει σε κάτι που δεν του βγαίνει.

Είναι κάτι που προβληματίζει έντονα. Ο κάθε προπονητής είναι ο απόλυτος άρχοντας και αποφασίζει για τις επιλογές του , όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που φαντάζουν λογικά , όμως είναι πολύ μακριά από την φιλοσοφία που προσεγγίζει τα παιχνίδια ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προβληματισμός δεν αγγίζει μόνο τις τάξεις των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ , που στην πλειοψηφία του ασκούν κριτική , όμως ο προβληματισμός αγγίζει και την διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Χάθηκαν μέσα σε δυο αγωνιστικές τέσσερις βαθμοί και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όμως από την άλλη δεν περνά απαρατήρητο ότι ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε 12 σερί επιτυχίες και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. 'Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν τέθηκε ακόμη θέμα Τιμούρ Κετσπάγια. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα επιφυλάξουν τα επόμενα 24ωρα.

Αν δεν υπάρξει θέμα Τιμούρ Κετσπάγια , κάτι θα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να επανέλθει ακόμη πιο δυνατός, πριν είναι αργά. Το πιο σημαντικό για την διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη είναι να πάρει αποφάσεις που θα βοηθήσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Ότι δεν λύνεται κόβεται εκτός και αν είναι εφικτό να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο . Είναι απλά τα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα