Με Χατσάνοφ ο Τσιτσιπάς

Ο Καρέν Χατσάνοφ, αργυρός ολυμπιονίκης του Τόκιο, είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη φάση των «16» του Τορόντο.

Ο 25χρονος Ρώσος, Νο.28 στον κόσμο, λύγισε με 7-6(7), 6-4 τον συμπατριώτη του Ασλάν Καράτσεφ και θα παίξει σήμερα με τον Στέφανο για μια θέση στην οκτάδα του καναδικού Masters.

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, ο Χατσάνοφ διανύει ένα εξαιρετικό καλοκαίρι με προημιτελικά στο Wimbedon και τελικό στον Τόκιο, οπότε σίγουρα είναι ένας άκρως επικίνδυνος

αντίπαλος. Ο Τσιτσιπάς, πάντως, έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μαζί του και όλες, μάλιστα, έχουν διεξαχθεί σε σκληρή επιφάνεια.

Σε ό,τι αφορά τα άλλα αποτελέσματα του Τορόντο, εκτός διοργάνωσης έμεινε ο Γιάνικ Σίνερ, αφού ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Τζέιμς Ντάκγουορθ και αυτός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Αποκλείστηκε και ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ μετά το 7-5, 6-4 από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, που παίζει τώρα με τον φορμαρισμένο Κάσπερ Ρουντ.

Στο ύψος του στάθηκε ο Αντρέι Ρούμπλεφ, που νίκησε με 7-6(4), 6-3 τον Φάμπιο Φονίνι και παίζει με τον Τζον Ίσνερ (4-6, 6-3, 6-4 τον Κριστιάν Γκαρίν).

Ο Κέι Νισικόρι, τέλος, απέσυρε τη συμμετοχή του και περνάει στον τρίτο γύρο με walkover ο Χούμπερτ Χούρκατς, που θα συναντήσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (6-1, 6-1 τον Άλεξ Ντε Μινόρ).

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα