Σε νέα συνάντηση οι αποφάσεις για τα πρωτόκολλα λειτουργίας σχολείων

Σε νέα συνάντηση με την συμμετοχή των επιδημιολόγων και των οργανωμένων γονέων την ερχόμενη εβδομάδα, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν κατά την Νέα σχολική χρονιά στην δημοτική και ειδική εκπαίδευση.

Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο η πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου ανέφερε πως κατά τη  χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, έγινε

μία καταρχήν συζήτηση για όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν.

«Αναμένουμε την επόμενη βδομάδα τη νέα συνάντηση στην οποία θα παρευρίσκονται και οι επιδημιολόγοι και οι οργανωμένοι γονείς γιατί κοινός μας στόχος είναι η ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Θα πρέπει να δούμε τα πρωτόκολλα ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα», είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση η κυρία Βασιλείου επανέλαβε την θέση της ΠΟΕΔ για τον  μη υποχρεωτικό εμβολιασμό των εκπαιδευτικών, προσθέτοντας ότι εκκρεμεί να ξεκαθαρίσει το κατά πόσον όσοι δεν θα είναι εμβολιασμένοι, θα προσέρχονται στα σχολεία με αποδεικτικό διενέργειας αντιγονικής ή μοριακής εξέτασης.

Η πρόεδρος της ΠΟΕΔ τάχθηκε επίσης υπέρ της συνέχισης της διενέργειας δειγματοληπτικών εξετάσεων για τα παιδιά, και της σύστασης για την χρήση μάσκας.

Διαβάστε επίσης:

Rapid τεστ σε μαθητές και μάσκας στο επίκεντρο της συνάντησης ΠΟΕΔ-ΥΠΠΑΝ

Υπ. Παιδείας: Με SafePass η επιστροφή στα σχολεία-Το πλάνο για τη νέα χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σε νέα συνάντηση οι αποφάσεις για τα πρωτόκολλα λειτουργίας σχολείων,