Με αλλαγές και κίνητρα απέναντι στη Σεβίλλη

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στο σημερινό και τελευταίο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ (19:55) στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στην πρωτοπόρο Σεβίλλη, η οποία μετρά μόνο νίκες. 

Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως, η νέα μεγάλη επιτυχία τους στην Ευρώπη, επισκιάστηκε από τις κακές εμφανίσεις και τα δυο αρνητικά αποτελέσματα, με Ομόνοια (0-0) και Ολυμπιακό

(2-0), τα οποία προκάλεσα κακό κλίμα στην ομάδα και την αποχώρηση του Τόμας Ντολ από την τεχνική ηγεσία.

Το σημερινό παιχνίδι με τη Σεβίλλη δεν προσφέρεται για πολλά πράγματα. Είναι μια πολύ ανώτερη ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί, ακόμη και αν αγωνιστεί με αναπληρωματικούς, όπως έκανε και στην Ανδαλουσία.

Το θετικό είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα αγωνιστεί με το άγχος και την πίεση για το βαθμολογικό όφελος. Κάτι που προσφέρει στην ομάδα να παίξει απελευθερωμένα και να διεκδικήσει τις πιθανότητες της.

Κίνητρα σαφώς και υπάρχουν. Είναι το οικονομικό και το αγωνιστικό. Το τελευταίο είναι αυτό που απασχολεί τη δεδομένη χρονική περίοδο όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα αδυνατεί να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και τις δυνατότητες της, με αποτέλεσμα να αδική τον εαυτό της, αλλά και να αφήνει βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σήμερα ο υπηρεσιακός τεχνικός Λούκας Χατζηλούκας θα προχωρήσει σε αλλαγές, τόσο στο σχήμα, όσο και στα πρόσωπα. Θα παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ με 4-3-3.

Πιθανή 11άδα: Μπέλετς, Ιωάννου, Μερκής, Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Σόουζα, Μάτιτς, Άλεφ, Τάμαρι, Γιάκολις και Πάβλοβιτς.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα