Με αυτή την δολοφονηθείσα συνδέουν τον «Ορέστη» στα κατεχόμενα

Αναφορά στον καθ’ ομολογίαν μανιακό δολοφόνο κάνουν τα τ/κ ΜΜΕ, συνδέοντας τον μάλιστα με την δολοφονίας μιας γυναίκας που εντοπίστηκε κοντά στον αυτοκινητόδρομο προς το αεροδρόμιο Τύμπου.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, η Αστυνομία Κύπρου έχει ζητήσει πληροφορίες σχετικά με το πτώμα της γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σορός αν και δεν

έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, φέρεται να ανήκει στην 40χρονη Dam Thi Hop με καταγωγή από το Βιετνάμ, η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα από τον Οκτώβριο του 2017. Τα τ/κ ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν ότι 110 ημέρες μετά τον εντοπισμό της σορούς της 40χρονης, τα αποτελέσματα του DNA δεν έχουν ακόμα βγει.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για τις επισκέψεις του 35χρονου στα κατεχόμενα, μία εκ των οποίων να καταγράφεται στα τέλη του 2018. Όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει η πιθανότητα να έμπαινε στα κατεχόμενα από μη ελεγχόμενες οδούς.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα από ανώτατη πηγή, στο πλαίσιο της συνεργασίας του δικοινοτικού γραφείου για την εγκληματικότητα, το μέλος της τουρκοκυπριακής τεχνικής επιτροπής ενημέρωσε ότι τον περασμένο Γενάρη εντοπίστηκε σε αποσύνθεση στα κατεχόμενα πτώμα 40χρονης Βιετναμέζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα