Ραγδαίες εξελίξεις με τον serial killer: Εντοπίστηκε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη και σορός στα Κατεχόμενα

14:56 27/4/2019 - Πηγή: In.gr

Πολύ κοντά στην διαλεύκανση της πιο συγκλονιστικής υπόθεσης που συντάραξε την κυπριακή κοινή γνώμη και όχι μόνο, βρίσκονται πλέον οι Αρχές.

Πριν από λίγο μέσα στην Κόκκινη Λίμνη εντοπίστηκε μία βαλίτσα. Η βαλίτσα εντοπίστηκε από τη ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας που ιδιωτική εταιρεία διέθεσε στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, στη λίμνη Μεμί

στο Ξυλιάτο, δύτες με ειδικό σκάφανδρο που διαθέτει προβολείς και κάμερα υψηλής ευκρίνειας, επιχειρούν σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία υπέδειξε ο «Ορέστης» ότι εκεί πέταξε τη σορό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες το πτώμα της οποίας βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε φρεάτιο του παλαιού μεταλλείου Μιτσερού.

Οι τέσσερις δύτες μπαίνουν εναλλάξ «χτενίζοντας» σπιθαμή προς σπιθαμή το βυθό της λίμνης, μήπως κι εντοπίσουν κάποιο τεκμήριο σχετικά με την 6χρονη Σιέρρα.

Την ίδια ώρα διεξάγονται κι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για τον εντοπισμό των σορών της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και της 32χρονης Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες, τις οποίες, όπως παραδέχθηκε ο 35χρονος στρατιωτικός σκότωσε και πέταξε στη λίμνη, τοποθετώντας τα πτώματά τους σε βαλίτσες.

Οι έρευνες θα επικεντρωθούν σε συγκεκριμένα σημεία με τη χρήση της υπερσύγχρονης ρομποτικής κάμερας που ιδιωτική εταιρεία διέθεσε στις Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι η χρήση δυτών κρίνεται απαγορευτική λόγω της υψηλής τοξικότητας του νερού της λίμνης.

Λίγο πριν το μεσημέρι μετέβη στη σκηνή και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπου, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε.

Σορός στα Κατεχόμενα: εξετάζεται η σχέση με τον «Ορέστη»

Την ίδια στιγμή και ενώ ο «Ορέστης» μιλάει μόνο για επτά δολοφονίες, το sigmalive.com, επικαλούμενο αποκλειστικές πηγές, αναφέρει πως στο πλαίσιο της συνεργασίας του δικοινοτικού γραφείου για την εγκληματικότητα, το μέλος της τουρκοκυπριακής τεχνικής επιτροπής ενημέρωσε ότι τον περασμένο Γενάρη εντοπίστηκε σε αποσύνθεση στα κατεχόμενα πτώμα 40χρονης Βιετναμέζας.ε

Ενημέρωσε επίσης ότι ο 35χρονος Ίλαρχος πέρασε στο Ψευδοκράτος τον Μάϊο του 2018. Με αυτά τα δεδομένα και λόγω της κατάστασης στην οποία εντοπίστηκε η σορός δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η γυναίκα από το Βιετνάμ να είναι ένα από τα θύματα του «Ορέστη».

Επομένως το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια των κυπριακών Αρχών που καλούνται να διερευνήσουν την πληροφορία και να δουν κατά πόσον έχουμε άλλο ένα θύμα του 35χρονου και μάλιστα στα κατεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα