Μαυρογιάννης: Ο τόπος μας χρειάζεται ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής (ΚΟΚ &ΔΑΖ), πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Επιτελείου, συζητήθηκε το ζήτημα του Ακάμα, αλλά και η ανάγκη ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το Τοπικό Σχέδιο Ακάμα, όπου διαπιστώθηκε σύμπλευση στις απόψεις των δύο μερών γύρω από την ανάγκη αποτροπής

της αλλοίωσης του περιβάλλοντος, μέσα από την αποτελεσματική προστασία των οικοτόπων, της χλωρίδας και της πανίδας της Χερσονήσου.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν οι τρόποι στήριξης της Υπηρεσίας Θύρας, της Ομοσπονδίας και των Κυνηγετικών Συλλόγων με στόχο την περαιτέρω συνεργασία τους για την καλύτερη προστασία των βιότοπων και της άγριας ζωής.

Τονίστηκε επίσης, η ανάγκη για την επανασύσταση του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας και τον περιορισμό της λαθροθηρίας εν γένει.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα