Μαύρο στο Facebook του Ακιντζί για το τρομερό δυστύχημα

Πένθος για τον κατοχικό ηγέτη και γενικότερα στα κατεχόμενα μετά το τρομερό δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Τρίτης, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο δύο 16χρονες μαθήτριες και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου.

Ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, θέλοντας να δείξει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό των μαθητριών και του οδηγού του σχολικού λεωφορείου, ανάρτησε μαύρη φωτογραφία στο Facebook, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει στα social

media, μετά την απώλεια ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης σχετικά: Κερύνεια: Δυο 16χρονες νεκρες - Φρικτό δυστύχημα με σχολικό

Εξάλλου, ο Μουσταφά Ακιντζί στο Twitter έγραψε ότι ο πόνος είναι πάρα πολύ μεγάλος για τον χαμό ανθρώπων, ενώ ευχήθηκε παράλληλα ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Acımız çok büyük. Çocuklarımızı trafik kazasında kaybettik. Aileleri ve arkadaşlarının acısı acımızdır, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

— Mustafa Akinci (@MustafaAkinci_1) 29 Νοεμβρίου 2016

Ο “υπουργός υγείας”, Φαίζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείο που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που κάθονταν στις μπροστινές θέσεις.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί, ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Ο Ντιζνταρλί εξέφρασε μεγάλη λύπη για το δυστύχημα και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που φτάνει από άλλα νοσοκομεία στο Ναλμπάντουγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα