Μαθητής χτύπησε στο κεφάλι καθηγήτρια –«Εγώ κάμνω κουμάντο»

Σαν ζούγκλα με άγρια θηρία μοιάζουν στην κυριολεξία κάποιες φορές τα σχολεία μας και τα όσα γίνονται σε αυτά δεν μπορεί να τα συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας εκπαιδευτικού, που διδάσκει σε Γυμνάσιο της Πάφου, μαθητής Β/τάξης, ηλικίας 14 ετών, εισήλθε στην αίθουσα όπου δίδασκε και την χτύπησε στο κεφάλι αφού προηγουμένως την προειδοποίησε

μάλιστα, μπροστά στους υπόλοιπους μαθητές, ότι κρατάει και μαχαίρι.

Η εκπαιδευτικός, ηλικίας 60 ετών ζήτησε από τον μαθητή ο οποίος προηγουμένως περιφερόταν στην αυλή του σχολείου και μπήκε από το παράθυρο στην τάξη που η ίδια δίδασκε, να περάσει έξω.

Αντ’ αυτού ο ανήλικος, σύμφωνα με την παραπονούμενη, πλησίασε την έδρα και την προειδοποίησε ότι κρατάει μαχαίρι και θα την κτυπήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο διάλογος ανάμεσα στους δυο συγκλονίζει:

- Καθηγήτρια: ''Σε παρακαλω πέρασε έξω. Δεν γίνεται να μπαίνεις στην τάξη από το παράθυρο

- Μαθητής: ''Εγώ καμνω κουμάντο δαμεσα δεν πάω πούποτε

-Καθηγήτρια: ''Σε παρακαλώ πέρνα έξω, κλείσε τη μουσική στο κινητό και μάζεψε και το χαρτί υγείας που πέταξες στην τάξη

-Μαθητής: ''Να σιήψεις εσύ να τα μαζέψεις και πρόσεχε πως μου μιλάς γιατί βαστώ μασιαίρι

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της παραπονούμενης ο μαθητής αφού αρνήθηκε να περάσει εκτός της αίθουσας διδασκαλίας την κτύπησε στο κεφάλι στον ώμο και στο πόδι. Την ύπαρξη περιστατικού βίας στο σχολείο επιβεβαίωσε μιλωντας στο ΣΙΓΜΑ ο Υπουργός Παιδείας ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι συχνά πυκνά παρουσιάζονται κρούσματα παραβατικότητας στα σχολεία με θύματα τους εκπαιδευτικούς.

Η γυναίκα μετά το συμβάν διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί ότι υπέστη ελαφριά διάσειση. Για την επίθεση σε βάρος της καθηγήτριας ενημερώθηκε ήδη το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Μέσης Εκπαίδευσης ενώ καταγγελία έγινε και στην Αστυνομία η οποία θα ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι η οικογένεια του συγκεκριμένου μαθητή αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα