Μαθητές πρωτοτυπούν και καινοτομούν: Washaball, η επανάσταση στη μπουγάδα

Η «WASHABALL» είναι μια καινοτόμα μαθητική εταιρία που φιλοδοξεί να προσφέρει μια εναλλακτική, επαναστατική πρόταση για τη μπουγάδα. Αποτελεί μια πρωτοβουλία με εμπνευστές οκτώ μαθητές του GC School of Careers, οι οποίοι στα πλαίσια του διαγωνισμού Junior Achievement Cyprus, συνέλαβαν την ιδέα και ανέπτυξαν ένα πρωτότυπο

προϊόν πλυντηρίου.

Η ευφάνταστη «washaball» είναι η πρώτη μπάλα πλυντηρίου που διατίθεται στην κυπριακή αγορά, φιλοδοξώντας να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά απορρυπαντικά. Το συγκεκριμένο προϊόν, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα αποτελεσματικότητας είναι οικολογικό, περιορίζοντας σημαντικά την κατανάλωση νερού, πλαστικού αλλά και το κόστος των νοικοκυριών.

Πώς επιτυγχάνονται όλα αυτά; Τα σφαιρίδια που βρίσκονται στο εσωτερικό της πλαστικής μπάλας απομακρύνουν τους λεκέδες από τα ρούχα, χωρίς την χρήση τοξικών αποβλήτων. Επιπλέον, το Washaball είναι ένα επαναχρησιμοποιούμενο προϊόν, αφού τα σφαιρίδια πλυσίματος μπορούν να αντικατασταθούν μετά από χρήση μέχρι και 9 μηνών. Ο καταναλωτής μπορεί απλούστατα να γεμίσει ξανά με σφαιρίδια της επαναχρησιμοποιούμενης μπάλας που τα περιέχει, γεγονός το οποίο καθιστά το προϊόν ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

εταιρεία μας στοχεύει ψηλά αφού πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν στην βιομηχανία του πλυντηρίου. Ως ομάδα πιστεύουμε πως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι για να καθαρίσουμε εμείς τα ρούχα μας, θα πρέπει να λερωθεί η φύση" εξηγεί η Νίκη Θεοδώρου, η διευθύνων σύμβουλος της Washaball. Αναφέρεται στο προϊόν ως "η μπάλα που σκοράρει ενάντια των λεκέδων και της περιβαλλοντικής καταστροφής".

Η μαθητική επιχείρηση δέχεται παραγγελίες  στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της, wash-a-ball.com, ενώ επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τυχόν πωλήσεις σε πολυκαταστήματα κοντά σας.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, η «washaball» αποτελεί ΕΧΘΡΟΣ των λεκέδων και της περιβαλλοντικής ρύπανσης, αλλά ταυτοχρόνως ΦΙΛΟΣ του περιβάλλοντος και της τσέπης του καταναλωτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαθητές, Washaball,mathites, Washaball