Μάθε για την ΚΑΠ με live link του Super fm

Την σημαντικότητα της ενημέρωσης γύρω από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), μεταξύ άλλων δράσεων και ενός ευχάριστου μουσικού προγράμματος, με τον Super fm, επιχειρεί να μεταφέρει το «Sigmalive» («S»).

Πρόκειται για την εκστρατεία επικοινωνίας «Μάθε για την ΚΑΠ» έχει ως στόχο να ενημερώσει τόσο το ευρύ κοινό όσο και συγκεκριμένα κοινά-στόχους, μεταξύ αυτών τους νέους ανθρώπους, για τα οφέλη της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στις ζωές όλων των Ευρωπαίων πολιτών, καθώς και τις επιχορηγήσεις που προσφέρονται για το σκοπό

αυτό.

Η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης, υλοποιείται από το «S» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Live link με τον πρώτο μουσικό σταθμό της Κύπρου

Στο πλαίσιο της πιο πάνω εκστρατείας, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, το πρωί μεταξύ 11.00-13.00, το SigmaLive σε συνεργασία με το «Cyprus college» Λεμεσού,  διοργανώνουν Live Link με τον πρώτο μουσικό σταθμό της Κύπρου, τον «Super FM» και τους αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς Κωνταντίνο Τσιολή και Πέτρο Αθανασίου, με θέμα την Κοινή Αγροτική Πολιτική. H σχετική εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» έχει ως στόχο να ενημερώσει τόσο το ευρύ κοινό όσο και συγκεκριμένα κοινά-στόχους, μεταξύ αυτών τους νέους ανθρώπους, για τα οφέλη της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στις ζωές όλων των Ευρωπαίων πολιτών.

Ελάτε για να συζητήσουμε όλοι μαζί για μία από τις ιστορικότερες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να γνωρίσουμε το Cyprus college, ν’ ακούσουμε μουσική, να γευτούμε λιχουδιές από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και να μάθουμε πώς η Κοινή Αγροτική Πολιτική στηρίζει τη γεωργία, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζει τις αγροτικές περιοχές και εξασφαλίζει για όλους μας αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!

 Κι οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ! Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν διαφωτιστικό υλικό και δώρα!

 Σας περιμένουμε!

Για την Ιστορία

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική αποτελεί την ενοποιημένη Αγροτική Πολιτική των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περιγράφει ένα σύνολο νόμων σχετικών με την γεωργία και την διακίνηση αγροτικών προϊόντων και όλες τις εκβάσεις που προκύπτουν, όπως η σταθερότητα των τιμών, η ποιότητα των προϊόντων, η επιλογή προϊόντων, η χρήση του εδάφους και η απασχόληση στον αγροτικό κλάδο. Άρχισε να ισχύει το 1962, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ), προδρόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), με στόχο τη διάθεση τροφίμων στους Ευρωπαίους καταναλωτές σε ανεκτές τιμές αλλά και τη δίκαιη αμοιβή των παραγωγών και την, κατ’ επέκταση, εξασφάλιση λογικού βιοτικού επιπέδου για τους γεωργούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα