«Μας προσβάλλει. Αν θέλει να σφαλίσει τη θέση του ο προπονητής της Πάφου...»

Μολονότι ταξίδεψε στην Πάφο δίχως 17 ποδοσφαιριστές και παρέταξε 11άδα ανάγκης, η Νέα Σαλαμίνα στάθηκε αξιοπρεπέστατα κόντρα στην αντίπαλό της και γνώρισε την ήττα ως απόρροια μιας εξαιρετικά άτυχης στιγμής του τερματοφύλακά της.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα ο Δημήτρης Λάζος δεν έκρυψε ένα παράπονο των «ερυθρολεύκων» για συγκεκριμένες δηλώσεις του προπονητή της Πάφου, Κάμερον Τόσακ, πριν τον αγώνα.

«Θα ήταν καλύτερο να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις

δηλώσεις μας. Δεν μπορείς να κάνει δηλώσεις και να παρουσιάζεις απουσίες και να τις συγκρίνεις με μια ομάδα που έχει 22 άτομα που νοσούν. Αυτά δήλωσε ο προπονητής της Πάφου πριν το παιχνίδι. Να είμαστε προσεκτικοί. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε μια νίκη και να σφαλίσουμε την θέση μας υπάρχουν άλλοι τρόποι. Μας προσβάλει αυτό» δήλωσε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην θετική εξέλιξη με τα αρνητικά τεστ κορωνοϊού στην ομάδα.

«Δεν θα πούμε ονόματα. Έγιναν  τα πρώτα τεστ το Σάββατο και έχουμε τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα. Σήμερα θα γίνουν ξανά. Αυτοί που θα έχουν δύο αρνητικά τεστ, θα πάνε σπίτι τους. Θέλουν και τρίτο, για να συμμετέχουν σε αγώνες. Ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου βγήκε από την καραντίνα.

Το σημαντικό είναι ότι ξεπεράσαμε τα δύσκολα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τρέξαμε πολύ. Ευχαριστούμε και τους οργανωμένους για την βοήθεια, υπάρχει απίστευτη ενότητα και θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα