Μάριος Θεοδώρου για μικρό Λούκα: Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα (VID)

Σε μια πολύ όμορφη πράξη αλτρουϊσμού προχώρησε ο γιατρός Μάριος Θεοδώρου ιατρικός διευθυντής του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς.

Ο γιατρός παραχώρησε ένα χειροποίητο βιολί που έφτιαξε ο ίδιος με ξύλο ελιάς για να βοηθήσει την οικογένεια του 8χρονου Λούκα Σταύρου ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία για δεύτερη φορά.    

Ο γιατρός Μάριος Θεοδώρου μίλησε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και ανέφερε «Είναι με μεγάλη μου χαρά που παραχώρησα το χειροποίητο βιολί.

Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα ως γιατρός και ως άνθρωπος».

Ο πατέρας του μικρού Λούκα ανέφερε στο ΣΙΓΜΑ «Τέτοιες πράξεις, όπως του γιατρού Μάριου Θεοδώρου ειλικρινά μας σκλαβώνουν .Όταν δοκιμάζεται η οικογένεια σου και αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν με μοναδικό γνώμονα την αγάπη δεν έχεις λόγια να τους ευχαριστήσεις.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους, ευχόμαστε τη νέα χρονιά όλοι να έχουμε υγεία και να απαλλαγούμε από ασθένειες και πανδημίες».      

Σήμερα, αν και το χειροποίητο βιολί είχε κοστολογηθεί στις €2000, οικογένεια από τη Λευκωσία επικοινώνησε με τον γιατρό Μάριο Θεοδώρου και προσφέρθηκε να αγοράσει το βιολί στην τιμή των €3000.

Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες με τους οποίους επικοινώνησε το ΣΙΓΜΑ θέλησαν παραμείνουν ανώνυμοι. 

Δείτε το ρεπορτάζ: 

Διαβάστε ακόμη: Πωλήθηκε €3000 το χειροποίητο βιολί του γιατρού Μ.Θεοδώρου για τον μικρό Λούκα

Keywords
Τυχαία Θέματα