Μάνα υπερκινητικού μαθητή:«Του έδεσαν χέρια..Νύχια δασκάλας»

Πράματα και θάματα ακούστηκαν και σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι». Μητέρα υπερκινητικού μαθητή κατήγγειλε ότι εκπαιδευτικοί είχαν λανθασμένη κι επιθετική συμπεριφορά απέναντι στο παιδί της, ενώ δήλωσε ότι στο κορμί του γιου της εντόπισε μέχρι και γδαρσίματα από νύχια μίας εκπαιδευτικού!


Άλλη μία μέρα που το Παγκύπριο συγκλονίζεται από τις ηχηρές (και διαδοχικές) πλέον αποκαλύψεις

για το τι συμβαίνει στις σχολικές μονάδες της Κύπρου.

Μητέρα υπερκινητικού μαθητή κατήγγειλε σήμερα, δημόσια, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ότι ο γιος της έπεσε θύμα επιθετικής συμπεριφοράς από εκπαιδευτικούς.

Στην πρώτη τάξη του Δημοτικού, ο γιος μου σηκώθηκε από την καρέκλα λόγω της υπερκινητικότητας που έχει. Αντί να τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης, εκπαιδευτικός τού κρατούσε τα χέρια του δεμένα για 15 λεπτά, τόνισε η κυρία Μαρίνα Νικολάου.

Όπως διευκρίνισε η κυρία Νικολάου, όταν μετέβη στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις για την εν λόγω συμπεριφορά, η Διεύθυνση του σχολείου διέψευδε ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα περιέγραψε ο μαθητής στη μητέρα του. Η μητέρα όμως ήταν σίγουρη για όσα της εμπιστεύθηκε ο γιος της, καθώς τις συγκεκριμένες αναφορές τις επιβεβαίωνε και η αδελφή του μαθητή, η οποία φοιτούσε στην ίδια τάξη.

Η κυρία Νικολάου, προχώρησε και σε ακόμα μία αποκάλυψη – βόμβα, αναφέροντας ότι εντόπισε ακόμα και νύχια δασκάλας στη ράχη του παιδιού της, σ’ άλλο περιστατικό, μ’ εμπλεκόμενη τη δασκάλα του μαθήματος των Αγγλικών.

Η μητέρα του μαθητή είπε ότι αναγκάστηκε μέχρι και να μετακινήσει το παιδί της σ’ άλλο σχολείο.


«Όταν κάποιος γονιός νοιάζεται για το παιδί του, γίνεται στόχος στο σχολείο», κατέληξε η κα Μαρίνα Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα