"Σκοπός η θετική κατάληξη για Ντούρις"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ταξίδι του Ανδρέα Παντελή στη Ρωσία και τις επαφές με Όρενμπουργκ για Ντούρις.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

Για Ντούρις: Από χθες ο πρόεδρος έχει μεταβεί στη Ρωσία, με σκοπό να συζητήσουν με την Όρενμπουργκ. Δεν είναι κάτι το δεδομένο γύρω από την περίπτωσή του. Πάρθηκε η απόφαση για το ταξίδι, με σκοπό συνάντηση και θετική κατάληξη για τον

Ντούρις. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του προέδρου και αναμένουμε το αποτέλεσμα.

Σκοπός είναι να αποσπάσουμε τη σύμφωνη γνώμη και της ομάδας. Επιθυμεί να συνεχίσει στην Κύπρο, ωστόσο αυτό θα πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας του. Επιστρέφοντας ο πρόεδρος, επιθυμία του είναι να έχει τη συμφωνία. Επιστρέφει αύριο και αναμένουμε τα νεότερα για να ενημερώσουμε.

Για Ρόνι Λέβι: Είχαν συζητήσει ο πρόεδρος με τον προπονητή και του είπε ότι δεν τον προσέγγισε κανένας από το Ισραήλ για την Εθνική ομάδα.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους προπονητές στο Ισραήλ. Θεωρούν ότι είναι από τους υποψήφιους. Από τη δική μας πλευρά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα