Μάνα Κατσίφα: Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου,μισούν τον Ελληνισμό

«Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου», δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία, ύστερα από καταδίωξη.

«Έχουν μίσος για τον ελληνισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως το παιδί της δεν φοβόταν. Επεσήμανε ότι η ίδια τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του. «Εδώ - του έλεγα - υπάρχουν αρπακτικά», δήλωσε η κ. Κατσίφα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η οικογένεια του 35χρονου έχει ήδη καταθέσει

μήνυση σε βάρος της αλβανικής αστυνομίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το αίτημα της οικογένειας να σταλεί από την Ελλάδα πραγματογνώμονας απερρίφθη από την Αλβανία. Οι αλβανικές αρχές ισχυρίζονται ότι η σορός έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή στην Αλβανία και ότι δεν χρειάζεται επανεξέταση.

Εν τω μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα και των αστυνομικών στους Βουλιαράτες έδωσε στη δημοσιότητα το αλβανικό κανάλι «REPORT TV».

Σε αυτό εμφανίζεται ο Κατσίφας ντυμένος με ρούχα παραλλαγής και να κρατάει ένα καλάσνικοφ, ενώ το βίντεο έχει τραβηχτεί από το καφενείο του χωριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα