Μαν. Γιουνάιτεντ: Αφεντικό στα ντέρμπι

Μπορεί και η εφετινή της πορεία στην PremierLeague να μην είναι αντάξια της τεράστιας κληρονομιάς που έχτισε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά σε ότι αφορά στα μέτωπα των ντέρμπι στη διοργάνωση αν μη τι άλλο τα πηγαίνει καλύτερα από κάθε αντίπαλο της.Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ με την τεράστιας σημασίας νίκη στο «Άνφιλντ» την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Λίβερπουλ στη μονομαχία για την 4η θέση της βαθμολογίας έφθασε ήδη τις τρεις σε πέντε αναμετρήσεις με τις τέσσερις αντιζήλους της για μία θέση στην πρώτη 4αδα.

Και έτσι αφενός μεν ξέφυγε πέντε βαθμούς από την στο προαναφερθέν παιχνίδι αντίπαλο

της για την 4η θέση και αφετέρου έχει πλέον περισσότερες νίκες στα εφετινά αγγλικά ντέρμπι στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο συγκεντρώνοντας στη διαδρομή 10 βαθμούς.Ξεπέρασε παράλληλα την Τσέλσι που έχει μόνον δύο ανάλογες επιτυχίες αλλά είναι και αήττητη ως τώρα σε ισάριθμα ως τώρα εν λόγω ντέρμπι. Η Γιουνάιτεντ έχει αφήσει πίσω και την Μάντσεστερ Σίτι που μάλιστα έχει χρειαστεί επτά ματς για να συγκεντρώσει 9 βαθμούς στο μέτωπο των ντέρμπι.

Χειρότερα όλων τα έχει πάει σ΄αυτά η Λίβερπουλ που σε έξι ματς έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (επί της Μάντσεστερ Σίτι πριν από λίγες εβδομάδες) και έχει σύνολο ως τώρα μόνον τέσσερις βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα