ΑΠΟΕΛ: Κρίσιμο πενθήμερο…

Αναφέρθηκε πολλάκις. Οι στόχοι του ΑΠΟΕΛ στις εγχώριες διοργανώσεις είναι αδιαπραγμάτευτοι.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα παρά την κούραση των πολλών και υψηλών εντάσεων αγώνων, τους αμέτρητους τραυματισμούς και τα «εγκληματικά» λάθη του Δώνη βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Όλα τα πιο πάνω στέρησαν από τους γαλαζοκίτρινους καλύτερη βαθμολογική θέση, ωστόσο ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ότι έγινε, έγινε. Το ζητούμενο πλέον είναι η κατάκτηση και των δυο τίτλων.

Η ομάδα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα έδειξε

πόσο πολύ θέλει και μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους της. Φτάνει να διατηρηθεί -μέχρι τέλους- στα ίδια επίπεδα απόδοσης.

Το πρώτο 10ήμερο του Απρίλη θα είναι αρκετά διαφωτιστικό. Η ομάδα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα δώσει δυο πολύ σημαντικά παιγνίδια, ένα σε κάθε διοργάνωση. Μέσα σε πέντε ημέρες, οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στη Λάρνακα για το πρωτάθλημα και την Ομόνοια στον πρώτο αγώνα κυπέλλου.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός και ως εκ τούτου άπαντες στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Σε ενδεχόμενο που τα καταφέρουν θα κάνουν αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση των δυο τίτλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα