Μάλλον Πέμπτη ενώπιον Βρυωνίδη

Ανεπίσημα η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι ο Αθλητικός Δικαστή της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα εκδικάσει την Πέμπτη τα όσα έγιναν στο Τσίρειο στάδιο στις 18 Οκτωβρίου στον αγώνα Απόλλων- Ανόρθωση που δεν έγινε ποτέ.

Μέχρι το μεσημέρι, οι νομικοί εκπρόσωποι των δυο σωματείων είχαν την διορία να καταθέσουν την υπερασπιστική τους γραμμή έτσι ώστε ο Αθλητικός Δικαστής να έχει όλα τα στοιχεία ενώπιον του. Ωστόσο η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα τα δυο σωματεία ότι τις απολογίες τους

μπορούν να κατατεθούν αύριο δίνοντας μια ημέρα παράταση.

Η γραμμή της Ανόρθωσης

Η νομική ομάδα της Ανόρθωσης αποτελείται από τρεις νομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η βασική γραμμή υπεράσπισης της είναι ότι κακώς δεν έγινε ο αγώνας. Σαφώς υπάρχουν και πολλά άλλα σημεία υπεράσπισης. Κάτι τέτοιο υποστηρίζει και στην ένσταση που κατέθεσε το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου και έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνος που συμπλήρωσε ο διαιτητής Χρίστος Νικολαϊδης. Στην ένσταση η Ανόρθωση υποστηρίζει ότι κακώς δεν έγινε ο αγώνας.

Η γραμμή του Απόλλωνα

Η νομική ομάδα του Απόλλωνα αποτελείται από δυο νομικούς. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ομάδα της Λεμεσού θα υποστηρίξει ότι ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή Χρίστου Νικολαϊδη να μην ξεκινήσει τον αγώνα ζητώντας την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Απόλλωνα.

Σε ότι αφορά τις κατηγορίες εναντίων ποδοσφαιριστών ή μελών της προπονητικής ομάδας, η νομική ομάδα του Απόλλωνα θα στηριχθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας στον περί δημοσίων υπαλλήλων νόμο του 1990 άρθρο 77( φώτο) ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Αν ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον δημόσιου υπαλλήλου, καμιά πειθαρχική δίωξη δεν επιτρέπεται να ασκηθεί ή να συνεχιστεί εναντίον του για λόγους που σχετίζονται με την ποινική δίωξη, μέχρις ότου αυτή πάρει οριστικό τέλος». Φυσικά αυτός ο νόμος ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους ωστόσο στον Απόλλωνα υποστηρίζουν ότι μπορεί να υιοθετηθεί και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους έτσι ώστε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης να μην εκδικάσει τις κατηγορίες που αφορούν ποδοσφαιριστές ή μελών της προπονητικής ομάδας.


Keywords
Τυχαία Θέματα