ΑΕΚ: Έδειξε ότι θα είναι εκει

Μετά την ήττα απο την Σαλαμίνα την περασμένη αγωνιστική , η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα και αντέδρασε άμεσα. Η νίκη με 2-0 επι του Εθνικού στο Δασάκι ήταν η τρανή απόδειξη ότι θα είναι εκει δυνατή και ισχυρή για να δώσει τη μάχη της , μέχρι το τέλος για να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα της Λάρνακας , πέρασε απο μια δύσκολη έδρα αφού έπαιξε απλό και μυαλωμένο ποδόσφαιρο και πήρε αυτό που ήθελε. Οι

ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον Εθνικό να γίνει απειλητικός και να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος. Είχε την ουσία και την απαιτούμενη ψυχολογία απο το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι παίκτες έδειξαν την αποφασιστικότητα που είχαν για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ήταν μια νίκη που θα τονώσει το ηθικό ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Ζ την ερχόμενη Κυριακή. Οι ''κιτρινοπράσινοι'' θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες , σε ένα αγώνα που θα κληθεί να δείξει τη δυναμική της και να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα 'ότι στη φετινή σεζόν είναι αποφασισμένη για όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα