«Μάχη» με αρένα το Twitter μεταξύ Άντρου και Αβέρωφ

Διαμάχη ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα στο Twitter, μεταξύ Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρου Κυπριανού.

Αφορμή ήταν η αναφορές του Προέδρου του ΔΗΣΥ ότι η «διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο. Απλώς να σκεφτεί ο κυπριακός λαός, αν η πανδημία συνέβαινε το 2011 με την οικονομία

γονατισμένη, τι θα γινόταν στον τόπο μας».

Συνέχισε ότι το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα; Να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά;, ανέφερε στο τέλος.

Διαβάστε ακόμη: Αβέρωφ:ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχαν 3 κοντέινερ να διαχειριστούν και ανατίναξαν την Κύπρο

Άμεση ήταν η απάντηση του Άντρου Κυπριανού προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τονίζοντας ότι «Όταν λείπουν τα επιχειρήματα περισσεύει ο λαϊκισμός. Κατά τα άλλα γέμισαν τον τόπο ταμπέλες να ρωτούν τους άλλους «λαϊκισμός ή σοβαρότητα», με τον Αβέρωφ να απαντά ότι «η αναφορά σε πραγματικά γεγονότα είναι σοβαρότητα και όχι λαϊκισμός».

Όταν λείπουν τα επιχειρήματα περισσεύει ο λαϊκισμός. Κατά τα αλλά γέμισαν τον τόπο ταμπέλες να ρωτούν τους άλλους «λαϊκισμός ή σοβαρότητα». #Cyprus pic.twitter.com/QviOS8JhPS

Andros Kyprianou (@GenSecAKEL) May 24, 2021  

Αγαπητέ @GenSecAKEL η αναφορά σε πραγματικά γεγονότα είναι #σοβαρότητα και όχι λαϊκισμός.

— Averof Neofytou (@AverofCY) May 24, 2021

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επανήλθε με νέα απάντηση στο Twitter. «Ψάξετε  λοιπόν να βρείτε την σοβαρότητά σας για να μη μείνετε στην Ιστορία ως Κυβέρνηση της Διχοτόμησης και της Διαφθοράς».

Ψάξετε λοιπόν να βρείτε τη σοβαρότητα σας για να μη μείνετε στην Ιστορία ως Κυβέρνηση της Διχοτόμησης και της Διαφθοράς @AverofCY

Andros Kyprianou (@GenSecAKEL) May 24, 2021 Ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε νέα ανάρτηση του ανέφερε «Κάποιοι ίσως μείνετε στην ιστορία ως το κόμμα που με το «Όχι» σας το 2004 αντί να τσιμεντώσετε το «Ναι», τσιμεντώσατε τη διχοτόμηση. Και το μόνο κόμμα που με βούλα δικαστηρίου καταδικάστηκαν στελέχη του που ενεργούσαν για το κόμμα, να προσέχει όταν μιλά για διαφθορά». 

Κάποιοι ίσως μείνετε στην ιστορία ως το κόμμα που με το «Όχι» σας το 2004 αντί να τσιμεντώσετε το «Ναι», τσιμεντώσατε τη διχοτόμηση. Και το μόνο κόμμα που με βούλα δικαστηρίου καταδικάστηκαν στελέχη του που ενεργούσαν για το κόμμα, να προσέχει όταν μιλά για διαφθορά.

— Averof Neofytou (@AverofCY) May 24, 2021  Διαβάστε ακόμη: Απαντά στον Αβέρωφ ο Άντρος: Κατά τα αλλά γέμισαν τον τόπο ταμπέλεςΑπάντηση Βίκτωρα σε Νικόλα: Ζητούσε επίσπευση 700 αιτήσεων για διαβατήριαΚυβέρνηση σε ΑΚΕΛ: Να κάνουν αυτοκριτική για τη δική τους διακυβέρνηση
Keywords
Τυχαία Θέματα