«Μάχη» για την πρωτιά στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ κοντράρονται στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στο ματς που θα κρίνει την πρωτιά στον έκτο όμιλο του Champions League. Ενδιαφέρον ματς μεταξύ Λυών και Σεβίλλης που θα κρίνει την πρόκριση.

Πέφτει απόψε η αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League που θα κρίνει τα τελευταία εισιτήρια της πρόκρισης

στη φάση των 16, αλλά και εκείνα που θα οδηγήσουν στους 32 του Europa League.

Στον έκτο όμιλο διεξάγεται το μεγάλο ματς της βραδιάς. Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ και θέλει μόνο νίκη για να την προσπεράσει στη βαθμολογία και να προκριθεί αυτή ως πρώτη. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λέγκια φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ στη Βαρσοβία και ψάχνει μόνο τη νίκη για να πάρει αυτή το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Στον πέμπτο όμιλο, οι δυο πρώτες θέσεις έχουν κλειδώσει με τη Μονακό ως πρώτη και την Μπάγερ Λεβερκούζεν δεύτερη. Ως εκ τούτου, η μεταξύ τους συνάντηση στη Γερμανία δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, η Τότεναμ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει απλά μια ισοπαλία για να... σώσει την κατάσταση και να συνεχίσει στο Europa League.

Στον έβδομο όμιλο, η Κοπεγχάγη έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης ως δεύτερη, ψάχνοντας νίκη μέσα στο Βέλγιο επί της Κλαμπ Μπριζ και ταυτόχρονα να μην νικήσει η Πόρτο την πρωτοπόρο Λέστερ. Η ισοβαθμία στη δεύτερη θέση μεταξύ της Κοπεγχάγης και της Πόρτο δίνει την πρόκριση στους Δανούς.

Τέλος, στον όγδοο όμιλο, η Γιουβέντους με νίκη στο εντός έδρας ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ καθαρίζει την πρωτιά. Το ενδιαφέρον παιχνίδι, ωστόσο, γίνεται στο Λυών, όπου η Ολιμπίκ θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά επί της Σεβίλλης για να πάρει αυτή την ισοβαθμία στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στην επόμενη φάση του Champions League.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μονακό (21:45)
Τότεναμ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

6ος όμιλος

Λέγκια Βαρσοβίας – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (21:45)
Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ (21:45)

7ος όμιλος

Κλαμπ Μπριζ – Κοπεγχάγη (21:45)
Πόρτο – Λέστερ (21:45)

8ος όμιλος

Γιουβέντους – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (21:45)
Λυών – Σεβίλλη (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα