Λύτρας: Έχω στα χέρια μου νέα καταγγελία για τον Στάθη – Από οικογενειακή φίλη

Συνεχίζεται ο σάλος για τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά από την αρχική καταγγελία, ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη δράση του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία προέρχεται από οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου.

«Με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα η οποία έκλαιγε για 10 λεπτά πριν ξεκινήσει

να μου μιλάει. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, μόλις είχε πληροφορηθεί πως σε μια σχέση όπου είχε με τον Παναγιωτόπουλο για λίγο χρονικό διάστημα αυτός κατέγραφε τις ερωτικές τους στιγμές και τις ανέβαζε στο διαδίκτυο χωρίς να ξέρει τίποτα», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος είπε πως τέτοιου είδους αδικήματα τιμωρούνται με 5 χρόνια φυλάκισης ενώ αν το όφελος ξεπερνά τις 120 χιλιάδες ευρώ τότε είναι κακούργημα.

«Αυτός ο άνθρωπος το είχε μεθοδευμένο αυτό, πιστεύω σε οποιαδήποτε σχέση του έκανε αυτό το πράγμα και γι’ αυτό στο τέλος θα βρεθούν και άλλες κοπέλες που θα έχουν αντίστοιχο θέμα με την συγκεκριμένη κοπέλα», ανέφερε ο κ.Λύτρας

Κλείνοντας ανέφερε ότι έχουν ήδη κάνει καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Για να βοηθηθούν και τα υπόλοιπα θύματα θα πρέπει να λειτουργήσουν έγκαιρα, όχι σαν την πρώτη περίπτωση που η κοπέλα περιμένει 3μιση χρόνια από την ημέρα που έκανε την καταγγελία» είπε ο κ. Λύτρας.

Διαβάστε επίσης: Νέα καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο από κοπέλα για ροζ βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα