Λύσεις SAP και βάση δεδομένων SAP HANA για το Παν. Λευκωσίας

Την υλοποίηση ανέλαβε ο SAP συνεργάτης η εταιρεία AMS Ltd

Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, επέλεξε τις λύσεις SAP για την αναβάθμιση των εσωτερικών του διαδικασιών στοχεύοντας στην προσφορά ακόμα καλύτερων υπηρεσιών προς στους φοιτητές του. H

πρωτοποριακή βάση δεδομένων SAP HANA® και ο συνδυασμός των λύσεων SAP S/4HANA® Enterprise Management, SAP Business Planning and Consolidation και SAP® BusinessObjects™ Business Intelligence αποτελούν τον ιδανικότερο συνδυασμό που θα μπορούσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στους στόχους που έθεσε η Διεύθυνση του Πανεπιστήμιου.

Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε ο εξουσιοδοτημένος χρυσός συνεργάτης της SAP στην Κύπρο, η εταιρεία AMS – Advanced Management Solutions Ltd. Με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η ομάδα της AMS στην υλοποίηση λύσεων στον κλάδο της εκπαίδευσης και την εφαρμογή μιας οργανωμένης στρατηγικής, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί με ομαλό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Με την εφαρμογή της πλατφόρμας SAP HANA® οι λειτουργίες του Πανεπιστήμιου θα γίνονται πλέον σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας έτσι στην Διεύθυνση τη δυνατότητα εκτέλεσης πολύπλοκων συναλλαγών, διεξοδικής ανάλυσης στοιχείων και πραγματοποίησης έγκυρων προβλέψεων βασιζόμενη σε μια αξιόπιστη και άμεση ροή πληροφοριών. Παράλληλα, απαλλάσσει το Πανεπιστήμιο από την πολυπλοκότητα που δημιουργούν τα διάσπαρτα δεδομένα και συστήματα ενώ ταυτόχρονα του προσφέρει επιχειρηματική αξία σε όλα επίπεδα των εσωτερικών του λειτουργιών, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο η Διεύθυνση, οι φοιτητές, το προσωπικό και τα διάφορα τμήματα λειτουργούν και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Keywords
Τυχαία Θέματα