«Λύγισε» την Πάφο και πανηγύρισε νίκη ψυχολογίας η «Κυρία»

Μεγάλη νίκη για την Ανόρθωση η οποία επικράτησε με 2-1 της Πάφου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό ο Φερέιρα έκανε το γύρισμα προς τα πίσω βρίσκοντας τον Γκερέρο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 14’ η «Κυρία» διπλασίασε το προβάδισμά της όταν μετά από λάθος ο

Παλάσιος έστρωσε τη μπάλα στον Ατονίν ο οποίος με ωραίο τελείωμα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ίβουσιτς γράφοντας το 2-0.

Στο 42’ ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή υπέδειξε πέναλτι για την Πάφο μετά από χέρι του Μπαϊσίνιο μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε δύο λεπτά αργότερα ο Τάνκοβιτς μειώνοντας σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. 

Στο δεύτερο μέρος η Πάφος μπήκε καλύτερα ελέγχοντας τον ρυθμό της αναμέτρησης, ωστόσο η Ανόρθωση διαχειρίστηκε ιδανικά το προβάδισμά της κλείνοντας καλά τους χώρους αμυντικά και μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Στους 32 βαθμούς πλέον η Ανόρθωση, η οποία μετά και τη σημερινή νίκη της Ομόνοιας δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για εξάδα, ωστόσο πρόκειται για νίκη ψυχολογίας η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της «Κυρίας» ενόψει της συνέχειας και κυρίως στο θεσμό του Κυπέλλου.

Από την άλλη η Πάφος έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις πρώτες δύο θέσεις κι έτσι έμεινε στην 4η με 48 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον τρίτο Άρη.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα