Λ/σος:Κρίσιμα ο αστυνομικός-Ανοικτή γραμμή Ισραήλ-Κύπρου

Ανοικτή γραμμή επικοινωνίας υπάρχει από τις 23.00 χθες βράδυ μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο SigmaLive η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη η οποία αυτή την ώρα σπεύδει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ήδη από χθες το βράδυ η ίδια απέστειλε γιατρό από ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Νωρίς τα ξημερώματα σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου κατάφερε να σταματήσει

την αιμορραγία από τον τραυματία, εν ώρα καθήκοντος, αστυνομικό.

Απόπειρα φόνου Λ/σος: Αυτός εξακολουθεί να καταζητείται/PIC

Στο Νοσοκομείο για τον τραυματία αστυνομικό ο Ιωνάς

Η κατάσταση του αστυνομικού σύμφωνα πάντα με τη Χριστίνα Γιαννάκη κρίνεται ως σοβαρή ενώ στην ανοικτή γραμμή με το Τελ Αβίβ αξιολογείται η κατάσταση της υγείας του ένστολου και δεν αποκλείεται να μεταβεί εντός της μέρας στο Ισραήλ.

ΓΝ Λ/σιας μεταφέρεται ο Γεώργη από απόπειρα κατά ένστολων

Στο ακουστικό βρίσκονται δυο γιατροί από Ισραήλ ένας ηπατολόγος και ένας εντατικολόγος οι οποίοι και θα συνοδεύσουν εκτός απροόπτου τον αστυνομικό.

Ένοπλη καταδίωξη Λ/σου:Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών

Εντός της επόμενης ώρας στο Γενικό Νοσοκομείο καταφθάνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης αλλά και ο Αρχηγός Αστυνομίας και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας.

Ένοπλη καταδίωξη:Ιδού οι 2 καταζητούμενοι γι'απόπειρα φόνου

Από ώρα σε ώρα ξεκινάει η επιχείρηση

Ολονύκτιος ήταν ο συντονισμός από την ΓΔ του Υπουργείου Υγείας με το κρατικό νοσοκομείο του Ισραήλ.

Αυτή την ώρα όπως ενημερώνεται το SigmaLive η επιχείρηση αεροδιακομιδής του ένστολου τραυματία αστυνομικού είναι έτοιμη για να ξεκινήσει από ώρα σε ώρα.

Της αποστολής θα ηγείται ο καθηγητής της έδρας της Τραυματιολογίας του Νοσοκομείου και θα τον συνοδεύουν οι δυο προαναφερθέντες γιατροί, ένας εντατικολόγος και ένας ηπατολόγος.

Η απόφαση για μεταφορά του στο Ισραήλ, πάρθηκε και επίσημα το μεσημέρι σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα