Διπλό Φονικό: «Είμαι θύμα της υπόθεσης.Θέλω πλήρη εξιχνίαση»

Θύμα της υπόθεσης του διπλού φονικού, δηλώνει η συμβία του 33χρονου βασικού για το ειδεχθές έγκλημα στην οδό Ζαλόγγου 7 στο Στρόβολο, που συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Ο δικηγόρος της συμβίας, κατά τη σημερινή της προσαγωγή στο Δικαστήριο, δήλωσε ότι η πρώτη που θέλει πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης είναι η πελάτης του.

«Θέλει πλήρη εξιχνίαση, γιατί αποτελεί θύμα της υπόθεσης», είπε χαρακτηριστικά.

Εναντίον της συμβίας καθώς και του ετεροθαλούς αδελφού του 33χρονου βασικού υπόπτου, ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης γι άλλεςς 8 μέρες, όπως ήταν και το σχετικό αίτημα της Αστυνομίας. Οι

δύο ύποπτοι, δεν έφεραν ένσταση στην περαιτέρω κράτησή τους.

Σήμερα, κατά τη δικαστική διαδικασία, ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, Κουμέττος Κουμέττου, αναφέρθηκε εκ νέου στο κατηγορητήριο και σε γεγονότα που αφορούν το διπλό φονικό. Εξακολουθούν ν' αναζητούνται κλοπιμαία αντικείμενα από το σπίτι καθώς και το πορτοφόλι του άτυχου 60χρονου δολοφονηθέντος εκπαιδευτικού.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 189 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 47 περίπου καταθέσεις από το φιλικό οικογενειακό και εργασιακό
περιβάλλων των θυμάτων αλλά και των υπόπτων.

Έχουν ληφθεί τις τελευταίες 8 μέρες 89 καταθέσεις ενώ έγιναν 10 έρευνες υποστατικών και οχημάτων και έχει γίνει αναγνωριστική παράταξη καθώς και υποδείξεις σκηνών.

Το Sigmalive κάλυψε τη σημερινή διαδικασία λεπτό προς λεπτό. Δείτε όλα όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα