Λ/σια: Την εκβίαζαν με ροζ βίντεο για 7 χρόνια – Έδωσε 120χιλ

Θύμα κυκλώματος φαίνεται πως έπεσε για 7 ολόκληρα χρόνια γυναίκα εκπαιδευτικός. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Πολίτης η γυναίκα κατήγγειλε την υπόθεση μόλις στα τέλη του Αυγούστου φέτος, ενώ το μαρτύριό της φαίνεται πως πάει πίσω 7 χρόνια.

Τότε ήταν που άρχισε να μιλά στο MSN με δυο άνδρες, όταν άρχισε να λαμβάνει απειλητικά sms από τρίτο άνδρα ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο το οποίο θα δημοσιοποιήσει. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν πρωταγωνίστησε ποτέ σε κάτι τέτοιο, ωστόσο υπό τον φόβο ότι θα πέσει θύμα κάποιας κατασκευής ενός τέτοιου βίντεο, υπέκυπτε στους εκβιασμούς και έδινε ότι της ζητούσαν. Κατέθεσε λεφτά σε λογαριασμό με γυναικείο όνομα, για να καταλάβει στην πορεία ότι αποδέκτης ήταν ένας εκ των ανδρών που μιλούσε οι οποίοι προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ίδια στην πορεία όταν εκμυστηρεύτηκε στον πρώτο ύποπτο τι περνούσε σύναψε δεσμό μαζί του και προχώρησε σε ερωτικές περιπτύξεις με αυτόν και με έναν φίλο του μια νύκτα που είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Εκεί άρχισαν οι απειλές και από τον πρώτο ότι θα δημοσίευε τα όσα είχαν περάσει το βράδυ εκείνο. Συνολικά τις απέσπασαν περιουσία πάνω από 120 χιλιάδες ενώ χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε 8μερη προσωποκράτηση σε δυο Κύπριους 46 και 57 ετών ενώ για την υπόθεση αναζητείται τρίτος ύποπτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα