Λουίς Ενρίκε: "Πρέπει να νικήσουμε"

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά ο Λουίς Ενρίκε, θυμήθηκε τις δυσκολίες που προκάλεσε η Ντεπόρ, στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Camp Nou, που είναι και τα πιο πρόσφατα ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστες οι αναμνήσεις που έχουμε. Οι δύο τελευταίες επισκέψεις της Ντεπορτίβο ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία. Είναι μια ομάδα με διαφορετικές παραλλαγές,» είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα. «Είμαστε σε μία δύσκολη στιγμή αλλά δεν πρέπει

να υπερβάλουμε και είναι ανάγκη να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας για να αλλάξει η στάση των παικτών Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη δυναμική που έχουμε. Το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί από εμάς. Εάν νικήσουμε όλα τα παιχνίδια που μένουν, θα είμαστε πρωταθλητές. Είμαστε σαφώς σε δυσχερή θέση. Θα πρέπει να το επιλύσουμε αμέσως. Είμαι πεισμένος ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ, Μου αρέσουν οι αντιξοότητες, θέλω να χαρούν οι φίλαθλοί μας, που δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτή την κατάσταση» πρόσθεσε.

Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς σε La Liga και Champions League, ενώ πανηγύρισε την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα στις 12 Μαρτίου (6-0 την Χετάφε).

Keywords
Τυχαία Θέματα