Λουίς Ενρίκε: "Μπορεί να αλλάξω σύστημα"

Ο Λουίς Ενρίκε παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα έχει προβάδισμα έναντι της Παρί Σεν-Ζερμέν για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, αποκάλυψε ότι μπορεί να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του (4-3-3) ενόψει της ρεβάνς του προημιτελικού του Champions League

με την Παρί Σεν-Ζερμέν την Τρίτη, στο "Camp Nou", ωστόσο δεν θα το κάνει αποκλειστικά για να περιορίσει τον επιθετικό της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Όλοι ξέρουμε τον Ιμπραχίμοβιτς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής διαφορετικός, ικανός να σκοράρει από παντού και να δημιουργεί φάσεις. Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς, παγκοσμίως. Μπορεί να αλλάξω το σύστημά μας, αλλά δεν θα το κάνω για τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Καβάνι και τον Παστόρε.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είναι καλό, αλλά όχι καθοριστικό. Δεν βλέπω, όμως κάποιο φαβορί. Είμαστε υποψήφιοι για τα ημιτελικά, όπως κι η Παρί Σεν-Ζερμέν, κι άλλες ομάδες.", υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου, ο Λουίς Ενρίκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα