«Ο πρωταθλητισμός είναι ψυχοφθόρος» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την επόμενη μέρα της ήττας με την Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό

Η επόμενη μέρας της ήττας από την Ομόνοια: «Υπάρχει πίκρα και απογοήτευση. Χάσαμε δεύτερο ντέρμπι και πήγαμε στη δεύτερη θέση. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανασυνταχθούμε και να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτέλεσμα»

Για τις απουσίες: «Σαφέστατα επηρεαστήκαμε από τις απουσίες. Είχαμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στην Ομόνοια και κόντρα στη ροή του αγώνα η Ομόνοια σκόραρε. Είχαμε την ατυχία να βρεθούμε μπροστά μας

και ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Βαθμοί θα χαθούν και το ζητούμενο είναι να επανέλθουμε. Όλοι θα έχουν παιχνίδια μεταξύ τους».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Αυτά συμβαίνουν στα ντέρμπι. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Κάποιες φορές είναι και οι συγκυρίες. Βρήκαμε ευκαιρίες τόσο με την Ανόρθωση αλλά και την Ομόνοια, ωστόσο δεν σκοράραμε».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Ψυχολογικά κάπου επηρεάζεσαι. Ο πρωταθλητισμός είναι ψυχοφθόρος. Η ουσία είναι ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Ταμείο κάνεις στο τέλος Μαϊου».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Υπάρχει μια μερίδα του κόσμου μας που είναι επηρεασμένοι αλλά και που είναι πάντα εκεί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τις δηλώσεις για την αγωνιστική εικόνα του Ερμή: «Ήταν καθαρά παραποίηση των δηλώσεων μου. Θα έπρεπε να ήμουν πιο ξεκάθαρος. Ο καθένας κάνει το δικό του παιχνίδι. Δεν έχουμε καμιά διαφορά με τον Ερμή. Εμείς βλέπουμε τα δικά μας και πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Αλίμονο να ψάχνεσαι στους άλλους και να μην βλέπεις τα δικά σου. Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μας».

Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Γνωρίζουν πως υπάρχουν πέντε τελικοί. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Βλέπουμε την Ανόρθωση να είναι σε ανοδική πορεία. Στο κόλπο του τίτλου είναι και η Ομόνοια. Άρα τα πάντα είναι πιθανά αφού όλες οι ομάδες έχουν τον δικό τους στόχο»

Keywords
Τυχαία Θέματα