Λήγει 15/12 η περίοδος πληρωμών δημοτικών φόρων Λάρνακας

Στις 15 Δεκεμβρίου λήγει η χρονική περίοδος αποπληρωμής διάφορων δημοτικών φόρων του Δήμου Λάρνακας, ο οποίος καλεί το κοινό να προχωρήσει στην άμεση εξόφληση τους για αποφυγή οποιασδήποτε πρόσθετης επιβάρυνσης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι στις «15 Δεκεμβρίου 2015 λήγει η χρονική περίοδος αποπληρωμής των Δικαιωμάτων Αποκομιδής Σκυβάλων , του Επαγγελματικού Φόρου και των Αδειών Επαγγελματικού Υποστατικού».

Προστίθεται ότι «η εξόφληση γίνεται στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας, σε όλες τις Τράπεζες,

Συνεργατικά Ιδρύματα και μέσω του διαδικτύου και της JCC. Μετά την ημερομηνία αυτή, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβληθεί πρόσθετη επιβάρυνση 10% επί του οφειλόμενου ποσού, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία».

Η εξόφληση του Δημοτικού Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας «θα εισπράττεται με παράταση μέχρι τις 15/12/2015 μόνο στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας. Μετά την ημερομηνία αυτή, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβληθεί πρόσθετη επιβάρυνση 10% επί του οφειλόμενου ποσού, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η υποβολή ενστάσεων τις δημοτικές φορολογίες έχει λήξει την 30η Νοεμβρίου 2015. Μέτα από την ημερομηνία αυτή, οι ενστάσεις δεν θα εξετάζονται».

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους δημότες «όπως εξοφλήσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους, προς αποφυγή πρόσθετης επιβάρυνσης».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα