Λεωνίδας Χατζηνικολάου: 10 Μικρά Μυστικά Επιτυχίας

Ο νεαρός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου που ξεχώρισε στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, μοιράζεται μαζί μας τα βήματα δημιουργίας μιας επιτυχημένης νέας επιχείρησης.

Μια καλή ιδέα και ένα βιώσιμο, κερδοφόρο επιχειρηματικό σχέδιοΕξεύρεση και ορθή διαχείριση κεφαλαίωνΕξεύρεση ικανού και αξιόπιστου προσωπικούΠεριορισμός πιθανότητας μείωσης της ποιότητας λόγω ανάπτυξηςΚατάλληλη προώθησηΑξιοποίηση και διαχείριση χρόνουΑνταγωνιστικότηταΕυελιξία και προσαρμογή στις αλλαγέςΕτοιμαστείτε να κάνετε θυσίες 10 Τολμήστε να κυνηγήσετε το όνειρο σας!

*Συμβουλή μπόνους: O στόχος ενός πετυχημένου

επιχειρηματία είναι η επιχείρηση να λειτουργεί το ίδιο καλά στην απουσία μας.

Ολοκληρώνω προσθέτοντας ότι η ιδιοκτησία μιας επιχείρησης μπορεί να μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Μια όμως σημαντική παράμετρος επιτυχίας, είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά τη σχεδιάζουμε, συμβαίνουν απροσδόκητες καταστάσεις. Μία από τις πολλές προκλήσεις είναι να περιμένουμε το απροσδόκητο και να βρίσκουμε άμεσα, αποτελεσματικές λύσεις.

Είναι φανερό ότι απέκτησες πείρα και πολύτιμες γνώσεις στη δημιουργία επιχειρήσεων. Πως το κατάφερες;

Τόλμησα! Μόλις επέστρεψα από τις σπουδές μου, δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά σε εταιρείες μαζικής εστίασης. Ξεκίνησα με ένα μικρό καφέ και πολύ σύντομα βρέθηκα να είμαι ιδιοκτήτης η συνιδιοκτήτης σε πολλές εταιρείες…. Beanzy, The Box 42, Pull A Mango, ThatsΥ, Stasikratous 42 και πολλές άλλες. Από κάποιες αποχώρησα επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια που εγώ έχω θέσει για τις εταιρείες που ασχολούμαι. Στη πορεία είχα και αποτυχίες αλλά αυτό δεν με απότρεψε. Θεωρώ την όποια αποτυχία ως βήμα προς την επιτυχία. Μαθαίνεις, εξελίσσεσαι και την επόμενη φορά αποφεύγεις τυχόν λάθη. Φτάνει να μην τα παρατήσεις και ταυτόχρονα να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Τι σπούδασες;

Έχω πτυχίο BSc with Honors στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου.

Εκτός από τις επιχειρήσεις σου, με τι άλλο ασχολείσαι;

Με τα κοινά! Με ενδιαφέρει η τρέχουσα επικαιρότητα, η συμμετοχή στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, η παρακολούθηση εξελίξεων και φυσικά ασχολούμαι με το Δήμο μου, τον Στρόβολο.

Είσαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου. Γιατί;

Γεννήθηκα στο Στρόβολο και μέχρι σήμερα ζω στο Στρόβολο. Ξέρω τα προβλήματα του, τα ζω καθημερινά. Ξέρω όμως και τις προοπτικές του. Ο Δήμου Στροβόλου πρέπει να είναι πρότυπο. Οφείλουμε όλοι να τον προστατεύσουμε και παράλληλα να τον εκσυγχρονίσουμε στα νέα δεδομένα αλλά και στις δυνατότητες που θα του δοθούν μέσω της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με ποιο πολιτικό κόμμα είσαι υποψήφιος;

Με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, του οποίου μεταξύ άλλων είμαι μέλος του Πολιτικού Γραφείου, Γραμματέας Νεανικής Επιχειρηματικότητας, μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας Λευκωσίας και Γραμματέας της Κοινωνίας των Πολιτών.

Θέλεις να προσθέσεις κάτι?

Ναι, θα ήθελα με την ευκαιρία να απευθυνθώ στους ψηφοφόρους του Δήμου Στροβόλου και να ζητήσω την στήριξη τους. Έχω πολλή αγάπη για τον Στρόβολο και πολλή όρεξη για δουλειά. Είμαι έτοιμος να συμβάλω εποικοδομητικά στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, με νέες και ουσιαστικές προτάσεις για ένα καλύτερο Αύριο για όλους εμάς τους κατοίκους του Στροβόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδας Χατζηνικολάου, Μυστικά Επιτυχίας,leonidas chatzinikolaou, mystika epitychias