Λένον: «Έπαιξαν σαν λιοντάρια οι παίκτες μου - δεν ήταν κόκκινη για μένα»

Οι δηλώσεις του Νιλ Λένον μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola:

«Μου είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια πως θα επαινέσω τους παίκτες μου. Έπαιξαν σαν λιοντάρια. Στα δικά μου μάτια, είναι συζητήσιμη, η αμφισβητούμενη απόφαση. Παίξαμε καλά, δώσαμε αυτό που πρέπει πίσω στον κόσμο, στη διοίκηση, στον πρόεδρο σε όλους αυτό που αξίζουν. Μας περιμένει ακόμα ένας αγώνας. Νιώθω περήφανος που έχω καταφέρει σε ακόμα μία χώρα να βρίσκομαι σε μεγάλο τελικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Απίθανος ο κόσμος. Έχει ιδιαίτερη σύνδεση με την ομάδα.

Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, ηταν μία δύσκολη σεζόν, γυρίσαμε την εικόνα. Δεν ήταν κόκκινη για μένα και ήταν δύσκολο να μείνουμε με 10. Προσαρμοστήκαμε όμως, κάναμε διαφοροποιήσεις. Η Ανόρθωση είχε το δοκάρι, ο Λοΐζος ήταν ασταμάτητος. Σε πολύ άριστη φυσική κατάσταση. Θα πρέπει να αναπτυχθεί και να ωριμάσει. Είναι αστέρι».

Για τον τελικό: «Εχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για τον τελικό, να ετοιμάσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Έχει το σεβασμό μας ο Εθνικός. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε να είναι πιο επιθετικοί, δεν θέλαμε να έχει παθητικό ρόλο. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες. Απολαμβάνω τους παίκτες. Αναγκάστηκαν σήμερα να παίξουν διαφορεικά, έβγαλαν καρδιά και γενικά τα στοιχεία που χρειαζόμασταν σήμερα».

Για το ότι είναι διέξοδος στην Ευρώπη ο τελικός: «Είναι πολύ θετικό ότι παίζουμε στον τελικό. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Διεκδικούμε τον τίτλο. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Ο Εθνικός έδειξε ότι αξίζει να είναι στον τελικό».

«Να ευχαριστήσω αυτούς που με έφεραν στην ομάδα, τον Σίμο Ταραπουλούζη, τον Δημήτρη Γρηγόρη και τον πρόεδρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα