«Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια:

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα από το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι γενικώς η αποβολή που είχε η Ομόνοια δεν βοήθησε διότι δεν βρήκαμε τους χώρους παρά το ότι είχαμε ευκαιρίες. Αν βάζαμε το γκολ στο δοκάρι του Κορρέα, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν. Για εμάς έχει σημασία να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα και σε αυτά τα παιχνίδια να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μας έλειπαν παίκτες που εχουν σημαντικό ρόλο μέσα

στη σεζόν. Παίκτες που κάνουν μεγάλη διαφορά στην ομάδα και στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Δεν ξέρεις αν είχαμε αυτούς τους παίκτες τι θα γινόταν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιοι παίκτες λείπουν λόγω καρτών λόγω τραυματισμών, είχαμε τις απουσίες, έπρεπε να είμαστε πιο ουσιαστικοί αφότου η Ομόνοια έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την πρόκριση. Τα τελευταία 3 χρόνια ήμασταν στους 4 του Κυπέλλου και είμαστε περήφανοι για αυτό. Πέρσι το καυακτήσαμε».

Για το που κρίθηκε η πρόκριση: «Περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν το καταφέρεαμε. Να έρχεσαι εδώ με 2-0 πίσω δεν είναι εύκολο. Είχαμε την ευκαιρία, δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Δεν βρήκαμε το κλειδί. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι».

Για τη συνάντηση με τον Λάρκου: «Συναντηθήκαμε. Είχαμε μία πρώτη κουβέντα, θα δούμε στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα