Λένον: «Δεν υπάρχουν πανηγύρια, παραμένουμε ταπεινοί»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Ανόρθωσης στο "ΠΑΠ", στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola.

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Μπήκαμε εξαιρετικά στο παιχνίδι και το τελειώσαμε εξαιρετικά. Είμαι ευχαριστημένος με τη νοοτροπία που δείξαμε. Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Δεν υπάρχουν πανηγύρια στα αποδυτήρια. Έχουμε παιχνίδι

το Σαββατοκύριακο. Παραμένουμε ταπεινοί και ξέρουμε ότι μας περιμένει δουλειά εν όψει επαναληπτικού», είπε και πρόσθεσε:

«Σίγουρα ο Λοΐζος ήταν εξαιρετικός. Όλοι ήταν. Το μηδέν το κρατήσαμε λόγω το Φαμπιάνο. Έκανε εξαιρετική απόκρουση στο 1-0. Ο επαναληπτικός με την ΑΕΛ και το σημερινό ματς μας αφήνουν ικανοποιμένους για τη ποιότητα που δείξαμε.

Για τον Λοΐζου: «Του είχε ασκηθεί κριτική μετά από ένα παιχνίδι στην ΑΕΛ. Βλέπω ένα διαφορετικό Λοΐζο τώρα. Έχει ταλέντο και χαρακτήρα σπουδάιου ποδοσφαιριστή. Είναι εξαιρετικός και τον επαινώ για αυτό και επαινώ και όλο το ρόστερ».

Για την τακτική και την αντιμετώπιση του Ουάρντα: «Δεν θα αναφερθώ στην τακτική. Σίγουρα είναι καλός παίκτης ο Ουάρντα, ο Λάζαρος, ως ομάδα. Την αναλύσαμε. Έχει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Ήθελα να την αποφύγω στον ημιτελικό. Μας περιμένει ένας δύσκολος επαναληπτικός. Είμαι ικανοποιημένος με το 2-0».

Για τον Γιούστε: «Ευχόμαστε να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα